Γεια σας!!! Είμαι καινούρια στο φόρουμ σας και θέλω κι εγώ να σας πω την ιστορία μου και να σας εκθέσω κάποιες απορίες!!!
Πριν 2 χρόνια,ξεκίνησα κιθάρα σ'ένα ωδείο. Μ'άρεσε πολύ το όργανο κι ακολουθούσα τις οδηγίες της δασκάλας μου.Έγραφα τα στοιχάκια μου,έκανα το κέφι μου,χαιρόμουν την παραμικρή πρόοδο.
Ωσπου κάποια στιγμή,άρχισα να πιέζομαι και να βαριέμαι απο τον άκαμπτο τρόπο του μαθήματος,και απο την ίδια την δασκάλα μου. Να υποβαθμίζω τις τάσεις αυτοσχεδιασμού που είχα,και τέλος,να αισθάνομαι ότι,ενώ προχωρούσα ως προς την τεχνική,δεν εξελισόμουν!Ήθελα να παίξω κομμάτια που μ'αρέσουν και δεν ήξερα!
Αποφάσισα να αφήσω το ωδειο.
Είχα να πιάσω την κιθάρα μου στα χέρια μου κανα δίμηνο μέχρι που σήμερα το πρωί λέω όχι ρε,αφού το γουστάρω θα το συνεχίσω!! Μόνη μου!Τόσοι το κάνουν κι είναι μια χαρά κιθαρίστες! Είναι τόσο όμορφο αυτό που αισθάνεσαι όταν παίζεις,που αξίζει!!!
Τα δάχτυλά μου είναι λίγο μαγκωμένα,αλλά με καθημερινή εξάσκηση θα ξαναβρω την "φόρμα μου"
Κι εδώ έρχονται οι απορίες:
-Με ποια tips μπορώ να ξαναφορμάρω πιο γρήγορα τα δάχτυλά μου?
-Πως να συνεχίσω?? (Είμαι λίγο πελαγωμένη βλέπετε!) Να συνεχίσω τα βιβλία που έκανα? Να κάνω πιο πολλά κομμάτια?? Να δω βίντεο?? Ή όλα μαζί??
Συγνώμη αν σας κούρασα!