Συχνά πυκνά άκουγα από γνωστούς και φίλους «ωραία φωνή, κάνεις για ραδιόφωνο».
Να, λοιπόν, που βρέθηκα στον Music Heaven με τις αγαπημένες μου μουσικές αλλά και με τη μοναδική ανησυχία μήπως οι ακροατές αντικαταστήσουν το ωμέγα με το όμικρον στη λέξη ραδιοφωνικός. Η εκπομπή μου κινείται όπως και εγώ: στο χάος.
Μουσικές που μου αρέσουν με ταξιδεύουν είτε στο σύμπαν της electronica σε chilling ηλιοβασιλέματα είτε στο ηχοτρόπιο του deep and soulful house με progressive πανσέληνους. Παράλληλα, σχολιάζω και λέω στο μικρόφωνο ό,τι κατεβαίνει στο ομιχλώδες του μυαλού μου, μέχρι να το πάρει χαμπάρι η διεύθυνση του σταθμού και να μου αποσυνδέσει το μικρόφωνο!
Μπορείς να με ακούσεις κάθε Δευτέρα το βραδι στις 22:00 μέχρι και τα μεσανυκτα με την εκπομπή που έχει τον ευφάνταστο τίτλο Diggin Deeper. Μη με ρωτήσεις τι βρίσκεται στον πάτο, ακόμα σκάβω!
Εκφράζομαι γραπτώς και συστηματικά στο προσωπικό μου ιστολόγιο που θα το βρεις αν κάνεις κλικ ΕΔΩ
Επιπλέον, εδω μπορεις να δεις τις φωτογραφιες απο τις περιηγησεις μου! http://picasaweb.google.com/mr.suspect
Και blogger και ραδιοφωνικός παραγωγός και αρθρογράφος.
Ώρες ώρες ούτε εγώ δε με αντέχω.
Για τα σχολια, τις κρισεις τις επικρισεις τις κατακρισεις, το θάψιμο, το κράξιμο, την αποθεωση και τον θαυμασμο, γράψε οτι θέλεις!
-----------------
www.suspectblog.gr
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : suspect στις 25-11-2010 02:37 ]
[ τροποποιήθηκε από τον/την suspect, 21-12-2013 13:04 ]