ελληνική μουσική
    Η Ελληνική Μουσική Κοινότητα από το 1997

Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης Θεσσαλονίκης

ufoghinos
    30.11.2010, 22:52

Είμαι Β Λυκείου και σκέφτομαι να δηλώσω τη συγκεκριμένη σχολή.Θέλω να μου πείτε υπεύθυνα όσο μπορείτε αν η συγκεκριμένη σχολή αξίζει,για την ακρίβεια με κατεύθυνση Ευρωπαικής Μουσικής και ειδικότητα πιάνο.Αξίζει να περάσω σ'αυτήν λόγω του πρακτικού μέρους στο όργανο ή δεν θα μάθω κάτι αξιόλογο,κάτι που να αξίζει τα χρόνια.Είμαι επίπεδο Διπλώματος και η καθηγήτρια πιάνου που έχω είναι η ικανότερη από τους δασκάλους που έχω συναντήσει,μεταξύ και σεμιναρίων με καταξιωμένους πιανίστες...δεν το λέω για να παινευτώ,συγγνώμη αν έδωσα τέτοια εντύπωση,απλά θέλω να έχετε μια πλήρη εικόνα πριν μου απαντήσετε..

jacamar
    09.12.2010, 23:10

αν δεις για την εισαγωγή σου σε αυτήν την σχολή δεν απαιτήται ειδικό επίπεδο και ικανότητες σε κάποιο μουσικό όργανο απλά να μην είσαι αρχάριος...

θα μπορούσα να σου απαντήσω για τα μουσικά τμήματα αθηνας θεσσαλονικης κέρκυρας καθως και για το τει μουσικής τεχνολογιάς αλλα το συγκεκριμένο τμήμα δεν το κατέχω...

γνώμη μου αν εισαι καλός στο επιπεδο πτυχείου και ταλαντούχος κινήγισε υποτροφίες για το εξωτερικό. Σολίστας με σπουδές στην ελλάδα δεν θα γίνεις...

ufoghinos
    10.12.2010, 23:52
    από που να κυνηγήσω υποτροφίες για εξωτερικό? :) ψάχνομαι λίγο με τους διαγωνισμούς τώρα τελευταία αλλά από πού θα μπορούσα να ψάξω για υποτροφίες πριν το πανεπιστήμιο?
    jacamar
    11.12.2010, 17:58

ξεκίνα απο το ωδείο σου, και μετά ψάξε στο ιντερνετ για τρέχοντες διαγωνισμούς που προσφέρουν υποτροφίες....στην Ελλάδα πχ για το Berkley  τις υποτροφίες τις διαχειρίζεται (? δεν ξερω αν ισχυει ακομα) ο ΝΑκας