ελληνική μουσική
    Η Ελληνική Μουσική Κοινότητα από το 1997

Πόσα παιζονται πίσω απο τις πλάτες μας?

Lamprakis
    03.12.2010, 05:05

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Lamprakis στις 04-12-2010 16:43 ]

Lamprakis
    03.12.2010, 05:25

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Lamprakis στις 04-12-2010 16:44 ]

ORFEASMIRSINIS
    03.12.2010, 10:27

Μα και μόνο τη φάτσα του Βέλγου να δεις,αρωσταίνεις!Το ωραίο είναι στο σημείο που του τη λέει για το Βέλγιο ότι δεν είναι καν κράτος και γι αυτό συμπεριφέρονται έτσι (όσοι έχουν γνώση για την άθλια,αναίτια υπεροψία των Βέλγων έναντι των Ελλήνων,ένα κόμπλεξ ανωτερότητος άνευ προηγουμένου,θα καταλάβουν πόσο ταπεινωτικά για τους Βέλγους ήταν τα λόγια του Άγγλου,που κάνει τη δουλειά που θα έπρεπε να κάνουν τα δικά μας βουλευτίδια!)

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΘΕΙ! {#emotions_dlg.whistling}

Μπράβο στον Βρετανό!

tallos
    03.12.2010, 13:53

ο παγκαλος μπορει να ειναι αθυροστομος,αλλα ανηκει αλλου.

jj7
    03.12.2010, 15:41

Παράθεση:

Το μέλος Lamprakis στις 03-12-2010 στις 05:25 έγραψε...

...ότι και να γίνει στην Ελλάδα κάποια στιγμή θα γίνει επανάσταση,

με τους Έλληνες να πολεμούν και να επιμένουν

να πάρουν πίσω τη χώρα τους και την Εθνική τους κυριαρχία....

NIGEL FARAGE (Βρετανός πολιτικός)

ότι ποιό ηλίθιο κυκλοφορεί στο νετ την σήμερον ημέρα...απορώ που τα βρίσκεται βρε παιδί μου και τα διαδίδεται για να πετύχεται τί?? και καλά  εμείς οι ελληνάρες που στα δύσκολα @#με και δέρνουμε ε...με την ανεργία να φτάνει το 40% και την χώρα να πνίγεται μέσα στο χρέος και με ένα μνημόνιο που αν ήξερες εσύ και όλοι οι άλλοι τι πραγματικά ορίζει για μας τους έλληνες θα έπεφτες στην κατάθλιψη, από κυβερνήσεις που μετά την μεταπολίτευση έχουν καταστρέψει τη χώρα. Να στο πώ απλά "δεν μας πέρνει" να το παίζουμε "μάγκες" γιατί πολύ απλά ήμαστε άξιοι της μοίρας μας.....

-----------------
    Κάθε Τετάρτη μεσημέρι 13.00-14.00 και Σάββατο 14.00-15.00 μαζί στον αέρα του Musicheaven να ξετυλίξουμε τις μουσικές μας ιστορίες!! Επισκευτείτε τα μπλογκ μου: για τεχνολογικά και μουσικά θέματα : http://blogs.musicheaven.gr/jj7

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jj7 στις 03-12-2010 15:42 ]

ORFEASMIRSINIS
    03.12.2010, 22:33

Παράθεση:

Το μέλος jj7 στις 03-12-2010 στις 15:41 έγραψε...

και με ένα μνημόνιο που αν ήξερες εσύ και όλοι οι άλλοι τι πραγματικά ορίζει για μας τους έλληνες θα έπεφτες στην κατάθλιψη,

Ε,πες μας ρε μεγάλε,τί περιμένεις?

jethroomi
    04.12.2010, 01:44

Παράθεση:

Το μέλος ORFEASMIRSINIS στις 03-12-2010 στις 22:33 έγραψε...

Παράθεση:

και με ένα μνημόνιο που αν ήξερες εσύ και όλοι οι άλλοι τι πραγματικά ορίζει για μας τους έλληνες θα έπεφτες στην κατάθλιψη,

Ορφεα, ο τροπος που απαντας στους συμφορουμιτες που λενε τη γνωμη τους δεν μ' αρεσει.

Απαξιωνεις όποιον δεν συμφωνει με εσενα. Εχεις το ΑΛΑΘΗΤΟ;

Απο την άλλη, ανοιγεις θεματα που δεν χρηζουν απαντησεων ή ,εστω, διαλογο.

Δεν θελω το site να απογυμνωθει...

Lamprakis
    04.12.2010, 03:32

Παράθεση:

Παράθεση:

Το μέλος Lamprakis στις 03-12-2010 στις 05:25 έγραψε...

...ότι και να γίνει στην Ελλάδα κάποια στιγμή θα γίνει επανάσταση,

με τους Έλληνες να πολεμούν και να επιμένουν

να πάρουν πίσω τη χώρα τους και την Εθνική τους κυριαρχία....

NIGEL FARAGE (Βρετανός πολιτικός)

ότι ποιό ηλίθιο κυκλοφορεί στο νετ την σήμερον ημέρα...απορώ που τα βρίσκεται βρε παιδί μου και τα διαδίδεται για να πετύχεται τί?? και καλά  εμείς οι ελληνάρες που στα δύσκολα @#με και δέρνουμε ε...με την ανεργία να φτάνει το 40% και την χώρα να πνίγεται μέσα στο χρέος και με ένα μνημόνιο που αν ήξερες εσύ και όλοι οι άλλοι τι πραγματικά ορίζει για μας τους έλληνες θα έπεφτες στην κατάθλιψη, από κυβερνήσεις που μετά την μεταπολίτευση έχουν καταστρέψει τη χώρα. Να στο πώ απλά "δεν μας πέρνει" να το παίζουμε "μάγκες" γιατί πολύ απλά ήμαστε άξιοι της μοίρας μας.....

-----------------
    Κάθε Τετάρτη μεσημέρι 13.00-14.00 και Σάββατο 14.00-15.00 μαζί στον αέρα του Musicheaven να ξετυλίξουμε τις μουσικές μας ιστορίες!! Επισκευτείτε τα μπλογκ μου: για τεχνολογικά και μουσικά θέματα : http://blogs.musicheaven.gr/jj7>

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jj7 στις 03-12-2010 15:42 ]

Αν θεωρείς φίλε μου ηλίθιο θέμα το συγκεκριμένο επέτρεψέ μου να σε θεωρήσω αλλαζόνα και δεν θα μπω στην διαδικασία να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, η σε έντονο λεκτικο διάλογο! Λυπάμαι όμως που διαπιστώνω πως ακόμα και σήμερα υπάρχουν άτομα που δεν κοιτούν πέρα απο την μύτη τους!΄Όσο περναει απο το χέρι μου θα διαδίδω τέτοια βιντεάκια με κύριο σκοπο να ανοίγουμε και λίγο τα μάτια μας! Επίσεις το 40% ανεργια και τη χώρα να βουλιάζει στα χρέη και το μνημόνιο ξέρω τοσο εγώ όσο και οι άλλοι (δεν είσαι ο μόνος έξυπνος)! Λυπάμαι μα εσύ έπεσες στη κατάθλιψη! Δεν αντέχεις άλλο, είσαι θυμωμένος και σε καταλαβαίνω απόλυτα! Θα μπορούσα να σου γράψω περισσότερα μα θα σταματήσω εδώ!

ORFEASMIRSINIS
    04.12.2010, 10:20

Παράθεση:

Το μέλος jethroomi στις 04-12-2010 στις 01:44 έγραψε...

Παράθεση:

Παράθεση:

Ορφεα, ο τροπος που απαντας στους συμφορουμιτες που λενε τη γνωμη τους δεν μ' αρεσει.

Απαξιωνεις όποιον δεν συμφωνει με εσενα. Εχεις το ΑΛΑΘΗΤΟ;

Απο την άλλη, ανοιγεις θεματα που δεν χρηζουν απαντησεων ή ,εστω, διαλογο.

Δεν θελω το site να απογυμνωθει...

Jeth,ξαναδιάβασε το τόπικ(δεν το άνοιξα εγώ) και θα καταλάβεις πόσο με αδικείς!

jj7
    04.12.2010, 14:21

Παράθεση:

Παράθεση:

ορφέα στείλε μου ενα μαιλ να σου στείλω το κείμενο διότι όπως καταλαβαίνεις πρόκειται για 30 σελίδες κείμενο...όσο για τον λαμπράκι μεγάλε ούτε εγώ θέλω να τσακωθώ μαζί σου αλλά κάποια πράγματα μου ανάβουν τα λαμπάκια όπως έκανε και το βίντεο σου τώρα αν θές να τα διαδίδεις αυτά τα σκουπίδια που έμενα βασικά μου θυμίζουν χολιγουντιανή υπερπαραγωγή του στύλ 300 που οι γαμάτοι έλληνες είναι αιώνια νικητές και τα καταφέρνουν στα δύσκολα πάντα, να το κάνεις άλλα να δέχεσαι και την κριτική αυτών που στέλνεις όπως και τις διαφορετικές απόψεις.

Lamprakis
    04.12.2010, 16:57

Στην Ελλάδα γεννήθηκε η Δημοκρατία και το ελεύθερο πνεύμα! Δυστυχώς τυποι σαν το JJ7 υποβιβάζουν την νοημοσύνη μου! Δυστυχώς φίλε μου αυτο που έκανες δεν λέγετε κριτική αλλά παραπληροφόρηση με άγνωστα κίνητρα! Θα σε αποκαλούσα Ανθέλληνα αλλά δεν θα το κάνω! Απλά σε αφήνω στον φανταστικό κόσμο σου και στις αρνητικές στάσεις σου! Λοιπόν αποχωρώ απο το φορουμ λεγοντας σου δεχομαι κάθε κριτική αλλά δεν δέχομαι να υποβιβάζεις την νοημοσύνη μου και το κάθε τη που έχει να κάνει με τις δικές μου προσωπικές σκέψεις και πως βλέπω εγώ τα πράγματα μέσα απο τα συγκεκριμένα βιντεάκια!   

Lamprakis
    04.12.2010, 23:10

Παράθεση:

Το μέλος Lamprakis στις 04-12-2010 στις 16:57 έγραψε...

Στην Ελλάδα γεννήθηκε η Δημοκρατία και το ελεύθερο πνεύμα! Δυστυχώς τυποι σαν το JJ7 υποβιβάζουν την νοημοσύνη μου! Δυστυχώς φίλε μου αυτο που έκανες δεν λέγετε κριτική αλλά παραπληροφόρηση με άγνωστα κίνητρα! Θα σε αποκαλούσα Ανθέλληνα αλλά δεν θα το κάνω! Απλά σε αφήνω στον φανταστικό κόσμο σου και στις αρνητικές στάσεις σου! Λοιπόν αποχωρώ απο το φορουμ λεγοντας σου δεχομαι κάθε κριτική αλλά δεν δέχομαι να υποβιβάζεις την νοημοσύνη μου και το κάθε τη που έχει να κάνει με τις δικές μου προσωπικές σκέψεις και πως βλέπω εγώ τα πράγματα μέσα απο τα συγκεκριμένα βιντεάκια!   

Αν θεώρείς πως χρησιμποιώ βαρείς χαρακτηρισμούς προς το άτομο σου λυπάμαι γι αυτο και ανακαλώ! Σου ζητώ συγνώμη και δεν συνεχίζω άλλο!  

Conspiratus
    05.12.2010, 14:37

Για το βιντεάκι θα πω μόνο ότι μου θύμισε trailer από χαζοαμερικάνικη χολιγουντιανή ταινιούλα του σωρού... ότι και αν προσπάθησε να δείξει ή να περάσει στους "Έλληνες" ή στον όποιονδήποτε χάθηκε μέσα στην αλαζονεία του βίντεο για τους "αήττητους" Έλληνες... τέλος πάντων, από ότι κατάλαβα το θέμα του συγκεκριμένου τόπικ δεν είναι να κριτικάρουμε το βίντεο, οπότε δεν έχουν κ τόση σημασία όλα αυτά που λέω!

Θα συμφωνήσω με το βίντεο για το όσον αφορά το ότι είμαστε οι μόνοι μου μπορούμε να αλλάξουμε κάτι που αφορά εμάς(δεν θα επαναστατήσουμε για όλη την Ευρώπη εννοείται)... απλά κρατώ τις επιφυλάξεις μου για το αν αυτό θα γίνει ποτέ... γιατί όσο να'ναι όλοι μας έχουμε γίνει αρκετά μαλθακοί τώρα τελευταία... όπως λέει και ο τύπος στο βίντεο... "ευελπιστώ" να γίνει!

Επιπλέον, ναι... στην Ελλάδα όντως γεννήθηκε η Δημοκρατία... το ερώτημα είναι σε ποια Ελλάδα αναφέρεσαι...?! γιατί από όσο ξέρω η Δημοκρατία γεννήθηκε στην αρχαία Ελλάδα, η οποία ουδεμία σχέση έχει με την σημερινή...