ο γάμος δεν είναι η ουσία ουτε το οικονομικό επίσης .
Ο γάμος σαν θεσμός και διαδικασία είναι τυπική κατάσταση και κοινωνικό τερτίπι. Ομως δεν είναι η ουσία η ουσία βρίσκεται στον έρωτα. Ολα τ αλλα ειναι απλώς οδοντόκρεμες και δε σε νοιάζει καθόλου πια η διαδικασία ισα ισα που σου προσφέρει ποικίλα συναισθήματα απο γέλιο μέχρι αγανάκτηση (ειδικά οταν είσαι ο πρωταγωνιστής)χαχαχχαχα
Και τέλος το παιδί δεν θέλει λεφτά για να είναι ευτυχισμένο
θέλει αγάπη σεβασμό ειλικρίνεια αλήθεια και φαντασία και ζει στους εφτά ουρανούς πιστέψτε με σας παρακαλώ .
Ειμασταν και οι δυο καλλιτέχνες (εγώ και ο συντροφός μου ) και τα λεφτά δεν υπήρχαν αφθονα η λύση λοιπον ήταν μια ΄΄τα αγνοήσαμε΄΄
κατασκευάζαμε εμεις οτι θέλαμε φτιαχναμε απο ρούχα μεχρι κούκλες οτι μπορείτε να φανταστείτε έτσι τα χρήματα ήταν μονο για τα στοιχειώδη.
Κι όταν κάποτε φέρανε μια μπάρμπι στην κορη μου που ήτανε οκτω χρονών δηλ πριν 13 χρόνια αυτο που μου είπε και θα το ξεχάσω ποτέ ηταν ΄΄μαμα αυτη ειναι πολυ κρύα οι δικές μας ειναι πιο όμορφες ΄΄
Δε θα ξεχάσω κατι δραματικές εικόνες που ειχα απο φίλες να κλαίνε τα παιδιά τους και να χτυπιούνται για μια μπάρμπι και τον τζων τζων χαχαχαχα μας φαινότανε απιστευτο οταν το βλέπαμε.
Μας ένοιαζε να είναι ο καθένας απο μας χαρούμενος και να συμβάλουμε οσο μπορούμε και οι τρείς για τους τρείς με οποιοδήποτε τρόπο. Αυτό ναι μας ενοιαζε πολύ.
Αν η ζωή ειναι ενα τελάρο ζωγραφικής διάλεξε εσύ με τι χρώματα θα την ζωγραφίσεις .......
συγγνώμη αν σας κούρασα αλλα με πήγατε πίσω στο χρόνο και σας ευχαριστώ γι αυτο, φιλια.
-----------------
κατά βάθος όλοι ξέρουμε..........
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : mary_omikron στις 29-07-2011 21:47 ]