Το ξέρω πως υπάρχουν πολλές τέτοιες συζητήσεις εδώ αλλά δεν βρήκα κάποια που να με ικανοποιεί αρκετά για αυτό μην με κράξετε.Λοιπόν κάνω κλασσική κιθάρα εδώ και λίγους μήνες αλλά προχωράω πολύ γρήγορα και είμαι πολύ καλός.Από την αρχή ήθελα να αρχίσω ηλεκτρική αλλά είχα τις ψεύτικες πληροφορίες πως αν μάθαινα κλασσική θα μπορούσα να παίξω και ηλεκτρική και έτσι χωρίς να το ψάξω καθόλου και σκεπτόμενος πως θα ήξερα και τα δύο όργανα άρχισα κλασσική.Πρόσφατα κατάλαβα το λάθος μου και σκέφτηκα να πάρω μια ηλεκτρική και να μάθω χωρίς να πάω σε ωδείο αλλά να συνεχίσω και την κλασσική.Το έχω ψάξει λίγο το πράγμα και αποφάσισα πως αν πάρω ηλεκτρική θα την πάρω από το Thomann.Έχω να διαθέσω μέχρι 400 ευρώ και θέλω να παίζω metal και λιγότερο rock/hard rock.Έχω βρει ένα αρκετά καλό πακέτο και θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας.Μόνο η τιμή του δεν μου κάθεται καλά(είναι πολύ φθηνό).
http://www.Thomann.de/gr/harley_benton_hbsset_4.htm
Και έχω άλλη μια ερώτηση.Δεν έχω καταλάβει πλήρως τι είναι και σε τι χρησιμεύουν οι μαγνήτες,η πεταλιέρα ή τα πεταλάκια και το tremolo.Αυτά από εμένα.Συγνώμη αν σας κούρασα.
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : greekguitarist11 στις 08-01-2011 19:36 ]