ναι την παραγγελια στο σπιτι την φερνουν...
εγω ειχα πληρωσει 17 ευρω εμβασμα στην τραπεζα επειδη δεν εχω πιστωτικη καρτα...
αν εχεις πιστωτικη καρτα και η παραγγελια σου ξεπερναει τα 250 ευρω τοτε δεν πληρωνεις δραχμη...
εμενα ξεπερασε τα 250 αλλα το εμβασμα στην τραπεζα ηταν αναγκαιο για να γινει η συναλλαγη μεσω αυτης,,
αν ομως δεν τα ξεπερνουσε θα πληρωνα γυρω στα 25 ευρω(μεταφορικα)
ενα καλο κολπο ειναι να μαζευτειτε φιλοι που θελει ο καθενας να αγορασει και να τα βαλετε ολα μεσα σε μια παραγγελια και να ξεπερασετε τα 250 ευρω και να γλυτωσετε τα μεταφορικα
οσο για την harley benton εχω μικρη επαφη...εχω μια καμπινα 2Χ12 αυτης της εταιριας...η γνωμη μου??για τα 200 ευρω που κανει δεν μπορω να εχω παραπανω απαιτησεις...οσο ξερω παντως κακο ονομα σαν εταιρια δεν εχει...
επισης ο thomman ειναι αξιοπιστο μαγαζι γενικως...δεν θα εχεις προβλημα κανενα...παρε και στο τηλεφωνο που εδωσε ο delta66 να το διαπιστωσεις απο μονος σου....πιστεψε με ειναι ομορφη αισθηση να παιρνεις γερμανια σε μουσικο online καταστημα και να σε εξυπηρετουν στα ελληνικα
εγω εκτος απο καμπινα ειχα παραγγειλει μαγνητες...κατι ποτενσιομετρα...και ανταλακτικα για το τρεμολο...τα τρια τελευταια ηρθαν λιγες μερες μετα απο την καμπινα...ο τροπος που ηταν πακεταρισμενα με αφησε εκπληκτο αναλογικα με τον μικρο ογκο αυτων των πραγματων αλλα και οτι γενικα δεν ειναι ιδιαιτερα ευαισθητα οπως ας πουμε ενα οργανο...παρολα αυτα ηταν απολυτα προστατευμενα απο οτιδηποτε,,,,εψαχνα δυο λεπτα αναμεσα σε φουσκαλες για να βρω τα ανταλακτικα του τρεμολο!!
-----------------
Οταν η δυναμη της αγαπης υπερνικησει την αγαπη για δυναμη,ο κοσμος θα γνωρισει την ειρηνη. -Jimi Hendrix-
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : inkve στις 11-01-2011 16:45 ]