[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : stauross στις 05-04-2011 15:52 ]
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : KIT_KAT στις 06-04-2011 20:28 ]
https://www.youtube.com/embed/3nbOoCrB3A4" frameborder="0" allowfullscreen> Το μέλος stauross στις 05-04-2011 στις 13:34 έγραψε... [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : stauross στις 05-04-2011 15:52 ] Στίχοι: Άκος ΔασκαλόπουλοςΜουσική: Μάνος ΛοΐζοςΠρώτη εκτέλεση: Μάνος ΛοΐζοςΆλλες ερμηνείες: Βασίλης ΠαπακωνσταντίνουΜανώλης ΛιδάκηςΚι αν τα μάτια σου δεν κλαίνεέχουν τρόπο και μου λένεγια τον πόνο που πονούνμ’ ένα βλέμμα λυπημένοπρωινό συννεφιασμένογια την άνοιξη ρωτούνΜε κοιτάζουν μου μιλούν και απορούναχ τα μάτια σουγια τα όνειρα που κάναμε ρωτούναχ τα μάτια σουΜάτια παραπονεμέναμάτια που είσαστε για μέναθάλασσες υπομονήςμε κλωστούλες ασημένιεςπλέκω τις κρυφές σας έννοιεςσε τραγούδι της ζωής
Το μέλος stauross στις 05-04-2011 στις 13:34 έγραψε...
Στίχοι: Άκος ΔασκαλόπουλοςΜουσική: Μάνος ΛοΐζοςΠρώτη εκτέλεση: Μάνος ΛοΐζοςΆλλες ερμηνείες: Βασίλης ΠαπακωνσταντίνουΜανώλης ΛιδάκηςΚι αν τα μάτια σου δεν κλαίνεέχουν τρόπο και μου λένεγια τον πόνο που πονούνμ’ ένα βλέμμα λυπημένοπρωινό συννεφιασμένογια την άνοιξη ρωτούνΜε κοιτάζουν μου μιλούν και απορούναχ τα μάτια σουγια τα όνειρα που κάναμε ρωτούναχ τα μάτια σουΜάτια παραπονεμέναμάτια που είσαστε για μέναθάλασσες υπομονήςμε κλωστούλες ασημένιεςπλέκω τις κρυφές σας έννοιεςσε τραγούδι της ζωής
Το μέλος stauross στις 05-04-2011 στις 13:34 έγραψε... [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : stauross στις 05-04-2011 15:52 ]
poli omorfo tragoydi gianna-dep molis to anevasa apantises kai proti :)) LIGO ANOR8ODOKSA ANEVASA TO 8EMA MOY ALA TO APOTELESMA METRA! KATAFERA NA TO ANEVASW EPITELOYS !!!! : PIO AGAPHMENO SAS TRAGOYDI SAS ANTIPROSWPEVEI AYTH TH STIGMH KAI GIATI ?