Έλα ρε παιδιά επειδή το διατύπωσε λάθος το θέμα. τα περισσότερα τραγούδια είναι του κιθαρίστα και όταν είναι να βγάλω ντραμς και τα τραγούδια ffs δεν τα ξέρω τα ζήταω σε 6 χορδή
κιθάρα για τον απλό λόγο ότι η δωδεκάχρονη
κιθάρα γεμίζει πολύ με αποτέλεσμα να ταιριάζει μόνο right kai high-hat ενώ με την 6 χορδή είναι καλύτερα …. Επίσης με την δωδεκάχρονη στα αρπισματα είναι όλα μια χαρά όταν αρχίζει και μπαίνει γρήγορα γεμίζει τόσο πολύ ο ήχος που αν βάλω ντραμς μπουκώνει το σύμπαν και φυσικά όταν μπουκώνει ο τραγουδιστής που παίζει και
κιθάρα δεν με ακούει και σιγά σιγά αρχίζει να ανεβάζει εγώ το καταλαβαίνω αλλά με την δοδεκαχορδη είναι πιο δύσκολο να ανεβάσω tempo σε ντραμς για τον απλούστατο λόγο θα πρέπει να περάσω τις μπακετες μέσα από τα δέρματα για να μπορεσει να με ακουσει. Γτι εγώ καταφέρνω να πιάσω την λανθασμένη αλλαγή τέμπο αν παραμείνω στον σωστό ρυθμό και προσπαθήσει η
κιθάρα να ξαναφτιάξει το τέμπο ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ 6ΧΟΡΔΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ και φυσικα ακουγοντε πιο ωραια τα τραγουδια για εμμενα η δωδεκαχορδη ειναι για solo πιο πολυ....