Παράθεση:
Το μέλος Agia στις 18-07-2011 στις 21:34 έγραψε...
.....και η Πατρα εχει καλα Πολυτεχνικα τμηματα και μπορω να σου πω και καλυτερη φοιτητικη ζωη... Ο Βολος απλως ειναι και πολυ ωραια πολη (συνδυασμος βουνου και θαλασσας) μπορεις να μετακινηθεις πιο ευκολα, ακομα και με τα ποδια και γενικα δε χανεσαι, με τις παρεες!!!! Α και κατι ακομα ...η Πολυτεχνικη Σχολη , στο Βολο, εχει και πολυ καλα Προγραμματα Μεταπτυχιακων Σπουδων, εαν θελησεις και συνεχιση σπουδων!!!! Που μεταξυ μας...να θελησεις!!!
|
Όσους είχα ρωτήσει, μου είχαν πει ότι η αρχιτεκτονική στο Βόλο είναι καλύτερη από κείνη της Πάτρας, οπότε σε συνδυασμό μ΄αυτό που λες (ότι ο Βόλος είναι και πιο ωραίος σαν πόλη), προτίμησα αυτόν. Κι αν όντως ισχύει αυτό που λες σχετικά με τα πεταπτυχιακά, τότε αυτό είναι πολύ καλό, γιατί σίγουρα με ενδιαφέρει!
Κάτι άλλο που είχα ακούσει και δεν ξέρω αν ισχύει, είναι ότι η σχολή στο Βόλο πιθανώς "ανταγωνίζεται" εκείνη της Θεσσ/νίκης, δηλαδή μπορεί να είναι και καλύτερη. Βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο εχει αυτό νόημα. Τώρα εγώ έκανα ό,τι μπορούσα και σημασία έχει να κάνω και στη σχολή το καλύτερο δυνατό. Κι από 'κεί και πέρα, όλα θα γίνουν πιστεύω...