Καλησπερα σε ολους!
Ειμαι 18 χρονων δεν εχω ιδεα απο μουσικη η φωνητικα...μολις τελειωσα το λυκειο και στοχος μου απο παλια ηταν να ασχοληθω με την μουσικη και το τραγουδι!
Δεν εχω καμια γνωση πανω σε αυτο αλλα ειμαι διατεθιμενος να δουλεψω σκληρα για να πετυχω αυτο που θελω!
(Το οποιο ειναι να φτιαξω μια μετρια φωνη στην οποια να μπορω να την καλλιεργησω αργοτερα η ταυτοχρονα με την εξασκηση φωνητικης...Επειδη μου προτειναν διαφοροι φιλοι μου να παω σε ωδειο και να κανω εξασκηση με δασκαλο...)
Η Φωνη μου οπως αναφερω στον Τιτλο του θεματος δεν μου πολυ αρεσει. Βεβαια ξερω απο μονος μου και καταλαβαινω οτι ορισμενες φορες δεν τραγουδαω καλα...Ξεκίνησα να τραγουδαω απο τα 17 μου και η μητερα μου μου λεει επισης να ακολουθησω την συμβουλη των φιλων μου...Μου λεει επισης ποτε ακουγομαι σωστα και ποτε οχι...Δεν μπορω να πω οτι εχει η δεν εχει ακουστικο αυτι, αλλα σαν κοινο εχει 1 γνωμη και την εκφραζει!
Τελος θα 'θελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος στο να κανω την φωνη μου απο βαρια λιγακι πιο λεπτη...επειδη δυσκολευομαι υπερβολικα να πιασω καποιες νοτες...υπαρχει καποια ασκηση, η καμια διατροφη, κατι, δεν ξερω τιποτα ειμαι ασχετος αλλα ενδιαφερομαι περα απο καθε φαντασιας για να ασχοληθω!
Ευχαριστω για τον χρονο σας! Ελπιζω να μην σας κουρασα με το "μεγαλο" κειμενο μου!
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : mary_omikron στις 15-08-2011 00:51 ]