Γεια σας και πάλι φίλοι! Σνούφι ή Ανδρέα είσαι πολύ γλυκός! Σ΄ευχαριστώ για τις συμβουλές σου και τη πραγματική σου διάθεση να με βοηθήσεις καταθέτωντας μια εμπειρία σχετική με τη προσωπική σου ζωή. Να είσαι σίγουρος πως εκτίμησα την κίνησή σου αυτή και θα λάβω υπόψιν μου τα όσα μου είπες. Για να γίνουν όμορφα πράγματα πρέπει πρώτα να έχουμε τη δύναμη να τα ονειρευτούμε! Το να ονειρευόμαστε σε όποια ηλικία κι αν είμαστε το βρίσκω υγειές! Καθώς και να προσπαθούμε να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας! Τα όνειρά μας όμως είναι καλό να γίνονται αφού ζυγιάσουμε τις δυνάμεις μας και τις ικανότητές μας. Τα όνειρά μας πιστεύω πως πρέπει να είναι δέντρα που έχουν τις ρίζες τους βαθιά στη γη. Και όχι αγριολούλουδα που στο πέρασμά του κανείς μπορεί να τα κόψει ή να τα πατήσει. Για κανένα άλλο λόγο παρά για να μην πονέσουμε αργότερα. Αν και ο πόνος είναι κι αυτός μες τη ζωή. Κι απ' τον πόνο μαθαίνει κανείς. Θα ακούσω λοιπόν τη συμβουλή σου φίλε Ανδρέα και θα κάνω ό,τι μπορώ -θα δουλέψω σκληρά - για να ερμηνεύσω κάποτε την Κάρμεν ή τη Διδώ ή ένα σωρό άλλες. Θα έχω όμως μικρό το καλάθι μου καθώς υπάρχουν κι άλλες καλές σαν κι εμένα και καθώς τα πράγματα στην Ελλάδα που έχουμε μόνο την Εθνική Λυρική Σκηνή είναι πολύ δύσκολα. (Ας αφήσω ασχολίαστο το γεγονός ότι χωρίς μέσον τίποτα δεν γίνεται.) Την ερώτηση την αρχική την έκανα κυρίως για να μου δώσει κάποιες πληροφορίες ένας σολίστ της λυρικής που είδα πως περιπλανάται εδώ και μου φάνηκε, αλλά τελικά έκανα μάλλον λάθος, πως ήταν κι άλλοι τραγουδιστές του κλασσικού εδώ. Δεν ρώτησα τη δασκάλα μου γιατί φοβήθηκα μήπως δε μου πει όλη την αλήθεια σχετικά με το θέμα της ηλικίας για να μη με στεναχωρέσει ή με χάσει από μαθήτρια, αλλά και γιατί ντρέπομαι να της μιλήσω για το όνειρό μου να γίνω σολίστ. Ίσως αργότερα...στο μέλλον να το ομολογήσω. Με βόλεψε δηλαδή να ρωτήσω κάποιον ανώνυμα. Ανώνυμα κανείς πολλές φορές δεν εκθέτει απλώς, αλλά απελευθερώνει κι αφήνει να πάρει ο άνεμος μυστικά βαθιά, σκέψεις του και συναισθήματα!
ΒΑGRATION, το βιμπράτο του Παβαρότι εννοώ!
Αυτά λοιπόν για σήμερα! Φιλιά σε όλους! Γεια σας!
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : MariaClassicalMusic στις 15-09-2011 13:02 ]