Καλησπερα!
Καταρχας χρονια πολλα:) Εδω και μερικες εβδομαδες μου αρεσει μια κοπελα απο το facebook.!Εγω ειμαι 19 και αυτη 16.Της επιασα εδω πριν λιγες μερες δυο τρεις φορες κουβεντα στο chat αλλα χωρις να πουμε πολλα καθε φορα.Της εστειλνα μυνηματα του στυλ"Να χαμογελας σε ολες τις φωτογραφιες σου γιατι σου παει πολυ" και 'που θα εισαι το βραδυ να δουμε απο κοντα' και τετοια..!αυτη μου απαντουσε καθε φορα με ευχαριστω πολυ και φατσουλες αλλα δε τη συνεχιζε πολυ τη συζητηση.
Προχθες της λεω καποια στιγμη αν υπαρχει περιπτωση να γνωριστουμε απο κοντα και μου απανταει τι να σου πω να γνωριστουμε.Της λεω ματα να παμε τοτε για καφε μου λεει να παμε.της ζητησα τον αριθμο να κανονισουμε και μου τον εδωσε και μου ειπε να της κανω αναπαντητη.Μετα επρεπε να βγω ομως γιατι θα εβγαινα για καφε.
Θελω να μου πειτε τη γνωμη σας για το τι να κανω...να της στειλω καποιο μηνυμα? και αν ναι τι.δεν ξερω επειδη οκ μου εδωσε τον αριθμο αλλα μπορει να μου τον εδωσε απο ευγενια η για να με ξεφορτωθει.Επισης επειδη εκει που μενει η κοπελα σπουδαζω και τωρα γυρισα στη πολη μου για Χριστουγεννα θα μπορω να βγω μαζι της μετα τις 4 του νεου ετους οπου θα ξαναπαω εκει για τη σχολη.Και εδω δεν μπορω να μπαινω συχνα facebook γιατι δεν εχω ιντερνετ.