Όπως έγραψα σε παράλληλο θέμα για βιβλία στο φορουμ :
"..πήγα κι εγώ στο παζάρι. βρήκα πολλά ενδιαφέροντα, για μένα που αγαπώ τα μυθιστορήματα, βιβλία, κι όχι μόνο, αλλά θέλει χρόνο και χρήμα για να αξιοποιήσεις ένα τέτοιο παζάρι. πήρα 4 βιβλία με 10.50 ευρώ κι αν είχα λεφτά θα έπαιρνα κι άλλα!
αυτά που πήρα ήταν
1.χωρίς οικογένεια,έκτωρ μαλό(δώρο για την βαφτισημιά μου που είναι 16 χρόνων και προσπαθώ όσο μπορώ να τη μυήσω στην αγάπη μου για τα βιβλία).
2.ζωές απόμακρα χτισμένες,γ.οικονομίδης-είναι μια συλλογή από 12 διηγήματα που έυχομαι να είναι όσο ενδιαφέρον δείχνει.
3.ένα διαμέρισμα στην αθήνα,glenway wescott-μυθιστόρημα για μια οικογένεια στα χρόνια της κατοχής,γενικά μου αρέσουν αυτά που αφορούν τέτοιες περιόδους της ζωής της χώρας,αρκεί να είναι αντικειμενικά και καλογραμμένα(ελπίζω να είναι) και
4.εγώ,οι ένορκοι-mickey spillane-αστυνομικό μυθιστόρημα.
τα διάλεξα σχεδόν τυχαία,πλην του πρώτου φυσικά, κι ελπίζω να αποδειχθούν καλή αναγνωστική παρέα για μένα :)
να σημειώσω ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποιου είδους "θεματικές ενότητες", να είναι χωρισμένα δηλαδή τα βιβλία με κάποια διάκριση, ώστε να μη χάνεις χρόνο.
εκεί δηλαδή που έβλεπα μυθιστορήματα,ξαφνικά δίπλα υπήρχαν κόμικ και παραδίπλα βιβλία συνταγών και μετά πάλι μυθιστορήματα πχ. αυτό δυσκόλευε πολύ τον κόσμο και έχανες και χρόνο άσκοπα. πιστεύω θα μπορούσαν να τα είχαν διαχωρίσει με κάποιο τρόπο.
παρόλα αυτά, αν διέθετες χρήμα και χρόνο, μπορούσες να ανακαλύψεις βιβλία-εκδόσεις ή συλλογές σε πολύ καλές και συμφέρουσες τιμές. "
Επίσης τη μέρα που πήγα εγώ, πριν μια εβδομάδα, παρά το τσουχτερό κρύο, όλες οι σόμπες ήταν σβηστές.
-----------------
http://patrinia.blogspot.com
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : rouli726 στις 05-02-2012 15:53 ]