καλησπερα εχει 2 ωρες που γυρισα...πωπωπω θελω ολοκληρο κειμενο για να πω τι εγινε...Παμε απο την αρχη
Φτανουμε στα γιαννενα παμε το βραδυ στο ρεμπεταδικο και κανουμε κεφαλι με το κρασι...σε καποια φαση κανω την μ&^*%ια και μεθαω και αρχιζω να λεω οτι να ναι στο κοσμο:
πχ. Ειπα στην μια "Εσενα σε ηθελα στη πεμπτη δημοτικου":
και φτανω στην στην κοπελια και της κανω "εσενα σε θελω τωρα"...και την ιδια στιγμη σηκωνομαι παω να χορεψω και κανω σε κατι φοιτητριες "ειμαι ντιρλα ε;" και μου κανουν "φαινεται" και αρχιζουν να γελανε.Με παιρνει ενας φιλος μου και με παει στην τουαλετα και μου κανει "μ@%^κα κατουρα τωρα"...του λεω οτι δεν θελω και παω να φυγω και παω στο τραπεζι και αρχιζουν να με ταιζουν λεμονια,φετα,πατατες και κεφτεδακια.Ξανασηκωνομαι να χορεψω αφου εχω πει οτι σκεφτομαι για το καθεναν στο τραπεζι και με πανε εξω 2 φιλοι μου και μου λενε να ηρεμησω και εγω ο βλακας παω και κατουραω εξω απο το μαγαζι...παλι καλα που ητανε μονο φιλοι μου εξω.Νταξ,γινομαι καλα και παμε στο δωματιο της και κοιμαμαστε 8 ατομα εκει και εγω στο ιδιο κρεβατι με αυτη αλλα δεν γινεται τιποτα,μαλλων ητανε και θυμωμενη γιατι με εχει σαν φιλο.Το αλλο πρωι κανει σαν να μην συμβαινει τιποτα και το βραδυ εγω και αυτη δεν παμε στο μπαρακι γιατι μου λεει κατσε εδω δεν ειμαι καλα,χαρουμενος εγω και με το που μπαινω στο δωματιο της μπαινει στην τουαλετα και ξερναει...εγω ηθελα να της πω αν σκεφτηκε αυτο που της ειπα αλλα φοβομουν τι θα πει και ξερναει αλλες 2 φορες.Αυτη την φορα κοιμηθηκα στο ρατζο ουτε καν στο διπλανο κρεβατι.Το πρωι ξυπναμε και παμε στο κεντρο για καφε και ψωνια και γυρισαμε...Φοβηθηκα να της μιλησω και να δω τι θα γινει αυριο στο σχολειο...
Μια κοινη φιλη μας μου ειπε οτι με αγαπαει αλλα δεν ξερει πως και οτι αν τα φτιαξουμε θα χαλασουμε το κλιμα της παρεας(οχι οτι απο την στιγμη που της το ειπα δεν ειχε χαλασει)...
Δεν ξερω τι να κανω...οσο για το παιδι που ειπε οτι αν δεν παει καλα να παω να κανω κατι με την φιλη της αμφιβαλω οτι θα θελησει μετα απο αυτα που εμαθε.
Α ΡΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ,ΚΑΨΟΥΡH ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ...
Τελικα αυτο που εμαθα ειναι οτι για να της πω πως αισθανομουν επρεπε να γινω λιωμα...μαλλων την εχω ερωτευτει γιατι συνηθως τα ελεγα αβερτα στα κοριτσια...Ασε που με την πεφτανε κατι αλλα κοριτσακια και τις εριχνα κατι Χ που αλλιως δεν θα τα εριχνα με τιποτα...
Παντως το μετανιωσα που μεθυσα θα προτιμουσα να κανω οτι ειπε ο φιλος απο πανω...τελος παντων ελπιζω να μου δωθει αλλη μια ευκαιρια για να ξεκαθαρισουμε εστω τα πραγματα...
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Basilis13 στις 03-04-2012 22:55 ]
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Basilis13 στις 04-04-2012 15:31 ]