Ήδη ... με "τρώει" να γράψω για ένα τραγούδι του 1ου ομίλου που πολύ έχω αγαπήσει !!! "Μπα, πώς έτσι ???", θα με ρωτήσετε ... Μα ... επειδή, όπως διαπιστώνω, ήδη έχει "προδιαγραφεί" η τύχη του ... το τραγούδι είναι "καθηλωμένο" μεταξύ 29ης και 30ης θέσης στη βαθμολογία και, όπως δείχνουν τα πράγματα, κατά πάσα πιθανότητα θα απουσιάζει απ' την τελική πεντάδα που θα προκριθεί ....
Μιλάω για τη φοβερή, την πολύ δυναμική ροκιά του "Περιμένω να ξυπνήσω" !!! Χθες βράδυ, που γύρισα από το σινεμά και άνοιξα τον υπολογιστή για να ακούσω τα τραγούδια του διαγωνισμού, με το που άκουσα το τραγούδι ... ένιωσα σαν να με χτύπησε "κεραυνός" !!! Προσέξτε την ηλεκτρική κιθάρα πόσο κάνει φοβερή δουλειά σε όλο το τραγούδι !!! Επίσης και τα πλήκτρα, πόσο όμορφα "χρωματίζουν" το τραγούδι !!! Οι στίχοι ... αυτοι που αρμόζουν στο ύφος του τραγουδιού : γεμάτοι δυναμισμό και οργή, ό,τι πρέπει για να "ταρακουνήσουν" τον ακροατή και να τον "ξυπνήσουν" !!! Σε αυτό το τραγούδι έδωσα με όλη μου την καρδιά 4 αστέρια !!! Το "παραπάνω αστέρι" δεν το έδωσα επειδή τα φωνητικά, μπορεί μεν να είναι αξιοπρεπέστατα και παραπάνω από επαρκή, πλην, όμως, μπορούσαν να "δουλευτούν" περισσότερο στο στούντιο !!! Κι αυτό για να μπορούμε κάποιες λέξεις απ' τους στίχους να τις ακούμε πιο καθαρά [αν και αυτό μάλλον δεν είναι πρόβλημα, μιας και διορθώνεται ... αν τα παιδιά της μπάντας έχουν διάθεση, μπορούν να κάνουν μία ακόμη "επεξεργασία" στα φωνητικά του τραγουδιού] ...
Το όργανο που παίζω είναι το μπουζούκι [που σημαίνει ότι έχω ασχοληθεί πολύ με λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια] !!! Όμως ... μπόρεσα να εκτιμήσω μια άγρια και "ακατέργαστη" αντεργκράουντ ροκιά !!! Κι αυτό επειδή έχω ακούσει πολύ Hawkwind [πολύ αγαπημένη μπάντα], Motorhead, πανκ τραγούδια και άλλα "συγγενικά είδη" με το τραγούδι που μόλις σχολίασα ....
Το "Περιμένω να ξυπνήσω" μάλλον δεν θα προκριθεί στην επόμενη φάση ... Άλλωστε, εκπροσωπεί ένα είδος που δεν πληροί τις "προδιαγραφές ενός διαγωνισμού τραγουδιού" [οι περισσότεροι ας αναρωτηθούμε : αν στον διαγωνισμό του ΜΗ ακούσουμε ένα τραγούδι thrash Metal, hard core, σκληρό πανκ κλπ, θα το ψηφίσουμε ???] !!! Εγώ, όμως, θα δώσω τα "συγχαρητήριά μου" στους δημιουργούς [τους οποίους ούτε γνωρίζω,ούτε με γνωρίζουν] !!! Παιδιά, η "ροκιά" σας στην κυριολεξία "τα σπάει" !!! Μη μασάτε και ... συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε [διότι το κάνετε πολύ καλά] !!!
Αλλά .... αρκετά φλυάρησα εδώ !!! Πάω πάλι στη σελίδα του διαγωμισμού να βάλω "στο τέρμα" το "Περιμένω να ξυπνήσω" να "πορωθώ άγρια" .....