Λοιπόν μια επισήμανση και από εμένα για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε στο πρωτόγνωρο του πράγματος ...
Λοιπόν χτες έκανε εκπομπή ο Aviectus με sam και όντως δεν τον εμφάνιζε παρά σαν "ζωντανή εκπομπή".Εγώ δεν είχα θέμα.Ο Χόρχε μπόρεσε να το αποκαταστήσει.Η φώτο μου φάτσα κάρτα.
Στην προετοιμασία μας όμως για αλλαγή παραγωγών - να πάρω εγώ δηλαδή την σκυτάλη - μπαίνοντας με winamp είχα τικαρισμένο το auto connect δίπλα στο connect που έχει το shoutcast του winamp.
Το συνηθίζαμε αυτό - όσοι εκπέμπουν με winamp - για να μην υπάρχει κενό μεταξύ των παραγωγών.
ΤΩΡΑ όμως δεν χρειάζεται!!!!Γιατί αν το έχεις με τικ τότε πετάει τον παραγωγό που σου δίνει σκυτάλη!!!!( βλέπε aviectus ).Οπότε όποιος μπαίνει με winamp απλά θα πατήσει το connect,χωρίς να έχει τικ στο auto connect από πριν.
ΜΕΤΑ μπορεί να το βάλει γιατί πιθανόν να τον πετάξει για δευτερόλεπτα ο server - μου συνέβει χτες - ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΤΙΚΑΡΕΙ γιατί δεν θα μπορεί να κάνει εκπομπή ο επόμενος ή ο αυτόματος server!!!!
Αυτά παρατήρησα και όποιος έχει να προσθαφαιρέσει κάτι πολύ ευχαρίστως!!!
Καλορίζικος ο νέος σέρβερ!!!Ο ήχος είναι καμπάνα!!!Καλές εκπομπές παιδιά!!!
Ευχαριστούμε πολύ τον Kervero (Φώτη) για την ιδέα του και τον jorge (Γιώργο) για την υλοποίηση και την συνεχή προσπάθεια του και τον αγώνα που δίνει για να ρυθμιστούν όλα και να πηγαίνουν ρολόι!!!