Τις stagg δεν τις γνωρίζω αλλα η λύση που πρότεινε ο vouliakis νομίζω είναι αξιόλογη. Λόγω του οτι είναι squier by fender και όχι fender καθ'αυτού η τιμή της είναι πολύ μικρότερη απο τις υπόλοιπες fender. Και χωρίς σημαντικές διαφορες. Δηλαδή για τα λεφτά τους είναι καλές.
Πάντα μιλάμε για τα λεφτά που θέλει να διαθέσει κανείς όμως. Πάντως είναι φθηνές και έχουν την αξιοπιστία κάποιου μεγάλου ονόματος απο πίσω. Θα σε συμβούλευα και εγώ λοιπόν κάπου προς τα εκεί να κινηθείς. Αλλα καλό είναι βέβαια να κοιτάξεις και μόνη σου κάποια μοντέλα, να δεις ποιο σε βολεύει περισσότερο, ποια κιθάρα είναι πιο εύκολη στο παίξιμο γιατί απο ότι κατάλαβα είναι η πρώτη σου κιθάρα οπότε και η ευκολία στο παίξιμο νομίζω είναι σημαντική. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι λίγο νωρίς για να τα ψάξεις. Πιάσε λοιπόν μερικές συγχορδίες και δες με ποια μπορείς να τις παίξεις με λιγότερη δυσκολία βγάζοντας το κα8αρότερο αποτέλεσμα.
Αν πάλι έχω άδικο στο οτι είναι η πρώτη σου κιθάρα και έχεις μεγαλύτερη εμπειρία, συγνώμη, δεν το ήξερα
όπως και να έχει πάντως , ότι και να αγοράσεις , εύχομαι να τη χαρείς και αυτό το καλοκαίρι αλλα και πολλά ακόμα.
Αντε , και στο μέλλον και με μια Guild