Εγω προσωπικα δεν παιζω κοντρα μπασο (αν κ το εχω πιασει 5-6 φορες στα χερια μου σε προβα)
Αλλα να ξερεις πως εχει ξεχωριστη κ ιδιαιτερη τεχνικη.Με λιγα λογια πρεπει να το μελετησεις το οργανο (οπως κ καθε αλλο οργανο εδω που τα λεμε).Απο οτι καταλαβα δεν εχεις σχεση (τουλαχιστον με το συγκεκριμενο ειδος οργανου)
Δυο πραγματα λοιπον θα σου πω..Πρεπει να πληρωσεις πολλα εως παρα πολλα για να εχεις ενα καλο οργανο κ πρεπει να μαθεις να παιζεις κ με δοξαρι κ με δακτυλα (διαφορετικες τεχνικες αλλα απαραιτητες αν θες να λες πως παιζεις κοντραμπασσο) πραγμα που σημαινει πως πρεπει να βρεις καποιον καλο καθηγητη για να κανεις μαθηματα.
Αν μπορεις να βρεις ενα 2ρο χερι,καλα ειναι,ειδικα στην αρχη.Αργοτερα ομως πρεπει να βαλεις βαθια το χερι στην τσεπη.Δυστυχως στην περιπτωση αυτη δεν ειναι απλα "τα δακτυλα κανουν την διαφορα" αλλα το πως θα ακουγεται αυτο που παιζεις εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απο την ποιοτητα του οργανου που εχεις στα χερια σου.Για να σου δωσω να καταλαβεις ενα μετριο προς καλο δοξαρι (μιλαω μονο για το δοξαρι) κοστιζει πανω απο 600-700 ευρω κ παει λεγοντας.Ειναι κατι που ισχυει σε ολα τα ακουστικά οργανα.Οσο καλυτερο,τοσο ακριβοτερο κ τοσο καλος κ ο ηχος μας.
Ελπιζω να βοηθησα.