Quote:
|
Το μέλος ph στις 10-06-2005 στις 02:56 έγραψε:
Αυτό που γίνεται εδώ είναι κανονικό κράξιμο. Η ελληνική κοινωνία είναι πραγματικά ακόμη πολύ πίσω. Δεν είμαστε γενναιόδωροι με την αφέλεια. Η αισθητική του Ταμπάκη, της Πάνια, του Κατέλη, του ''χελιού'' (για όσους τα βλέπουν) δεν απειλούν κανένα. Μας απειλεί αυτό το κράξιμο, που ισοδυναμεί με το παλιό καλό λιντσάρισμα του τρελλού του χωριού.
|
|
Εγώ χαίρομαι που η ελληνική κοινωνία είναι 'τόσο πίσω ακόμη' ώστε να μπορώ να 'κραζω' όπως λες ο,τι προσβάλει την αισθητική μου και που οχι, δεν ειμαι καθόλου γεναιόδωρη με την αφέλεια κάποιων (και δεν αναφερομαι στους Κατελη, Ταμπακη κτλ. Αναφέρομαι σε όσους κάθονται και τους ..απολαμβανουν.Αυτοι είναι οι πραγματικά αφελέις..). Οι κύριοι αυτοι οχι, σαφως και δεν απειλούν κανένα ως άτομα, αυτό που προβάλει απειλητικά μπροστά μας είναι όλη αυτή η υποκουλτούρα των ΜΜΕ. Και ναι..δεν μπορω να τη δεχτώ και να μην την κραξω..
Quote:
|
Το μέλος ph στις 10-06-2005 στις 02:56 έγραψε:
Τι είναι δηλαδή ο Μαχαιρίτσας? Καλύτερος από τον Ταμπάκη. Τι να σας πω... ΄Εγραψε πολύ ωραία τραγούδια στο παρελθόν. Αλλά πια τον βαριέμαι αφόρητα. ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΘΕΟΣ!!!
|
|
Αυτό φαντάζομαι πως είναι αστείο τώρα, ετσι?? ελπίζω τουλάχιστον..