Σχολείο της Αγγλίας ανακοίνωσε ότι οι μαθήτριες, για να διατηρούν σεμνότητα, πρέπει να μην φορούν φούστες, όπως αναφέρει το BBCNEWS (7-7-2005). Αυτή η ανακοίνωση προκάλεσε θυμό στους γονείς και έτσι η απόφαση αυτή παραμένει, τουλάχιστο μέχρι το 2006, 'μη ενεργή'.
Οι διεθυντές του σχολείου Μπρόντστοουν στο Πουλ του Ντόρσετ της Αγγλίας αρχικά υποστήριξαν την απόφαση για απαγόρευση επειδή πίστευαν ότι αυτό θα έδινε την ευκαιρία στους μαθητές και των δύο φύλων να παρακολουθούν κοινά μαθήματα.
Ωστόσο, τώρα αποφάσισαν να συμβουλευτούν τους γονείς, κηδεμόνες και τους μαθητές που ξεκινούν το σχολείο το Σεπτέμβριο.
Ο τωρινός κώδικας ντυσίματος του σχολείου που επιτρέπει τις σχολικές φούστες θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2006.
Το σχολείο σκόπευε να επιβάλλει την απαγόρευση από την αρχή του επόμενου έτους, τονίζοντας ότι όλοι οι 673 μαθητές του σχολείου θα πρέπει να φορούν μακριά παντελόνια.
Πηγή: e-paideia.net
ΛΥΣΗ
Να φορουν και τα αγορια φουστα για να ταιριαζουν με τα κοριτσια .
Δεν πιστευω να εχουν προβλημα.
συμφωνω με την μαμα μου! ωραια δεν θα ηταν????
εεεεεεεε?????
Quote:
|
Το μέλος vouliakis στις 08-07-2005 στις 12:42 έγραψε:
Σχολείο της Αγγλίας ανακοίνωσε ότι οι μαθήτριες, για να διατηρούν σεμνότητα, πρέπει να μην φορούν φούστες, όπως αναφέρει το BBCNEWS (7-7-2005). Αυτή η ανακοίνωση προκάλεσε θυμό στους γονείς και έτσι η απόφαση αυτή παραμένει, τουλάχιστο μέχρι το 2006, 'μη ενεργή'.
Οι διεθυντές του σχολείου Μπρόντστοουν στο Πουλ του Ντόρσετ της Αγγλίας αρχικά υποστήριξαν την απόφαση για απαγόρευση επειδή πίστευαν ότι αυτό θα έδινε την ευκαιρία στους μαθητές και των δύο φύλων να παρακολουθούν κοινά μαθήματα.
Ωστόσο, τώρα αποφάσισαν να συμβουλευτούν τους γονείς, κηδεμόνες και τους μαθητές που ξεκινούν το σχολείο το Σεπτέμβριο.
Ο τωρινός κώδικας ντυσίματος του σχολείου που επιτρέπει τις σχολικές φούστες θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2006.
Το σχολείο σκόπευε να επιβάλλει την απαγόρευση από την αρχή του επόμενου έτους, τονίζοντας ότι όλοι οι 673 μαθητές του σχολείου θα πρέπει να φορούν μακριά παντελόνια.
|
|
Παναγιώτη, έλα μια βόλτα στο σχολείο μου να δεις....
Και στη Μύκονο απαγορεύτηκε τα κορίτσια να φοράνε φούστα γιατι όταν σκύβουν φαίνονται τα ******* τους.................
Υ.Γ. Δεν νομίζω να υπάρξουν παρεξηγήσεις...
αν υπάρξουν....
Γιατί στο δικό μου σχολείο τι κάνουν οι φούστες???
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Tipota στις 24-10-2005 03:30 ]
Να πω την αλήθεια θα ήταν καλύτερη ιδέα να καταργηθούν τα παντελόνια!!!
Στη Σκωτία ούτως η άλλως φοράνε και οι μεν και οι δε φούστα! Να επαναφέρουμε τη φουστανέλλα!!! Φουστανέλλα Valentino, Prada τσαρούχι Gucci φεσάκι και να ένας Trendy τσολιάς! Θου Κύριε!΄.... Θα σηκωθούν οι πέτρες να μας πλακώσουν!
Quote:
|
Το μέλος vouliakis στις 08-07-2005 στις 12:42 έγραψε:
Αυτή η ανακοίνωση προκάλεσε θυμό στους γονείς και έτσι η απόφαση αυτή παραμένει, τουλάχιστο μέχρι το 2006, 'μη ενεργή'.
|
|
Και γιατί θύμωσαν οι γονείς? Τους έθιξαν τα παιδιά τους??
σε όλο αυτό το θέμα νομίζω η είδηση είναι ότι οι Αγγλοι ασχολήθηκαν με τα παιδιά τους
σε όλο αυτό το θέμα νομίζω η είδηση είναι ότι οι Αγγλοι ασχολήθηκαν με τα παιδιά τους