Quote:
|
Το μέλος faltsoo στις 13-07-2005 στις 11:58 έγραψε:
Είδα τον Δημήτρη να τρέχει δεξιά μου, του πέταξα τη μπάλα, ο διαιτητής όμως σφύριξε και τέλειωσε το παιχνίδι .. . . . . . .
εκείνο το απόγευμα ήταν Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ που έπαιξα μπάλα .
Πέρασαν 20 χρόνια και αναρωτιέμαι τι θα άλλαζε αν ήξερα τότε , εκείνο το απόγευμα, ότι αυτή η συγκεκριμένη κλοτσιά ήταν και η τελευταία που θα έριχνα στη ζωή μου.
υπάρχει λοιπόν μια τελευταία φορά , που δεν το ξέρουμε ότι είναι τελευταία , που αρκετές φορές στοιχειώνει τα όνειρα μας, και μας αφήνει με το ερώτημα
ΑΝ ΤΟ’ΞΕΡΑ ?
|
|
Αγαπημενε μου φιλε, αν το ήξερες, θα πετούσες την μπάλλα αριστερα,
γιατί ήμουν σε σαφως καλυτερη θεση απο τον Ορτύκα, και δεν θα αποσπουσε ποτέ τον βαθμό της ισοπαλίας η καταραμένη ομάδα τού Τζερετζούλια. Παραβλέποντας ομως τον βρώμικο και παρασκηνιακο τρόπο που λειτουργησες, (μιας και ο Δημητρης ειχε τα βινύλιά σου,)
κάθομαι και σκέπτομαι πόσες πολλές τελευταίες φορές έχει βιώσει ο καθένας μας...ποτέ δεν το υποψιαζόμασταν, αλλα και τίποτα δεν θα μπορούσαμε να αλλάξουμε. Ομορφο είναι όμως, να μπορούμε να θυμόμαστε τις μικρές μας τελευταίες φορές, με την αγάπη και την ομορφιά που μας χάρισαν. Είτε αυτές ήταν το τελευταιο μας παιχνιδι με την μπάλλα, είτε η τελευταια φορά που χαμογελάσαμε σε ανθρώπους που αγαπήσαμε και αγαπούμε, και που άν το ξέραμε , απλά θα ταίζαμε με σανό ένα νεκρό άλογο.... Ισως για αυτόν τον λόγο, γίνεται τόσο πολύτιμη η παρουσία στην ζωη μας των φιλων, που θα χαμογελασουν με νοημα, καθε φορά που η κουβεντούλα θα γυρνάει σε κάτι που έκανε τον κύκλο του, αλλά και άφησε το σημαδάκι του μέσα μας.Και για αυτήν την μοιρασιά, πίστεψέ με, η φράση "τελευταία φορά", δεν υφίσταται....