Quote:
|
22-05-2003 στις 19:44, Nektarios wrote:
Ayto pou parathrhsa einai to e3hs:Se mia aplh mou periplanhsh sto kithara.gr eida oti oudemia kouventa h' kati analogo exei ginei peri musicheaven.gr sygkrish h' kati analogo.
|
|
Παρατηρησε το θεμα που ανοιξε ο χρηστης MusicHeaven για το musicheaven.gr:
http://forum.kithara.gr/yabbse/index.php?board=10;action=display;threadid=3165
Κανενας συντελεστης ή μελος του kithara.gr δεν ειπε κακα λογια ουτε κατηγορησε το musicheaven.gr, το αντιθετο μαλιστα.
Quote:
|
To symperasma mou apla einai oti kapoia atoma theloun na anavoun katastaseis,na prokaloun kai na dhmiourgoun antiparatheseis mono apo thn mia pleyra enw aytoi diathroun thn hremia tous...AYTO DEN EINAI NTROPH??Oxi mallon gia kapoioys.
|
|
Μηπως μαζι μιλαμε και χωρια καταλαβαινομαστε; Ξαναλεω: Οι συντελεστες του muicheaven αρχισαν να κατηγορουν το kithara.gr, και ανοιχτα και αφηνοντας υπονοουμενα. Ετσι το βλεπω εγω. Αλλα, ας δεχτουμε οτι ειναι μια προσωπικη αποψη, ο καθενας πρεπει να μπορει να λεει τις αποψεις του σε ενα φορουμ, ετσι; Εγω λοιπον δε μπορεσα να πω την αποψη μου σε αυτο το θεμα, σε αυτο το συγκεκριμενο thread, γιατι ειναι κλειδωμενο!! Και ακομα δεν εχω παρει απαντηση στο γιατι εγινε αυτο, απο αυτον που το εκανε.
Και για ποια "ηρεμια" μιλας; θα'πρεπε να ανοιχτουν διαμαχες μεταξυ μας και στο kithara.gr; Δεν υπαρχει κανενας λογος. Τα 2 site μπορουν να συνυπαρχουν χωρις κοντρες. Live and let live!
Quote:
|
Den se prokalw vkot alla den kataferes na apanthseis oute sto elaxisto se ayta pou sou eipa kai kryftikes pisw apo diafora texnasmata tou eidous "polu dusxrhsto ayto to site" prospathontas na to apodei3eis se olous mas.Se eyxaristoume polu!Ayto asto na to krinoume emeis!
|
|
Το φοβομουν οτι θα πιαστεις απο αυτη τη φραση μου, γι'αυτο συμπληρωσα: "δεν ειναι κατηγορια, ειναι προσωπικη αποψη/γουστο". Αν εσενα σου αρεσει το φορουμ, με γεια σου με χαρα σου και αερα στα πανια σου.
Το οτι "κρυβομαι πισω απο τεχνασματα, κλπ" το θεωρω προσβλητικο της προσωπικοτητας μου. Το θεμα αρχιζει και ξεφευγει απο τα ορια και γινεται προσωπικο. Δεν το θελω αυτο.
Quote:
|
3analew gia na mhn tethoun diafora oti den exw provlhma me to kithara.gr (isa isa htan to prwto tetoiou eidous site pou anakalipsa kai agaphsa) apla den mou aresei na eksfendonizontai kathgories anousies kai alla tetoia. |
|
Εγω μοναχα ζηταω μια απαντηση στο ερωτημα που εθεσα ανοιγοντας αυτο το thread, και μετα, αν θελετε και αν ξεκλειδωθει εκεινο το thread, σας λεω και την αναλυτικη γνωμη μου για το Kithara.gr και για το musicheaven.gr.