Μιλήστε (ή μάλλον γράψτε) τι θα μπορούσε απο εκεί που πλέετε σε πελάγη ευτυχίας να σας χαλάσει τη διάθεση και απο εκεί που είστε στο μαύρο το χάλι να σας ανεβάζει τη διάθεση.Προσωπικά η διάθεσή μου ανεβαίνει όταν νιώθω ότι άνθρωποι γύρω νοιάζονται για μένα και το δείχνουν.Επίσης ένα καλό τραγούδι στη διαπασών!
Μπορει εκει που πλεω σε πελαγη ευτυχιας να παψω να πλεω γενικώς.
Μου έχει συμβεί να είναι όλοι απασχολημένοι και κανείς να μην έχει διάθεση να μιλήσει ή να βγει μαζί μου...κι εκεί που άρχισε η φάση της μελαγχολίας και των αρνητικών σκέψεων...έρχεται MMS με videaki ..η μικρή ξαδερφούλα μου να μου τραγουδάει..."Άσε με λοιπόν να δούμε αν μπορώ την διάθεσή σου ν'αλλάξω.."Εντελώς τυχαία!!Ανεβαίνεις αυτομάτως!!
em.....meta apo auto pws na mhn aneveis...xamogelas kai xexnas thn kakh sou diathesh...
οταν ειμαι χαλια ενα του μηνυμα(ακομη και αναπαντητη!) με παει στους 7 ουρανους....
και οταν ειμαι μια χαρα επισης ενα του μηνυμα ή το να μην απανταει,με κανει χωμα!
na to prosexeis auto...auto einai exarthsh...
Quote:
|
Το μέλος iris-the-black στις 31-08-2005 στις 13:50 έγραψε:
na to prosexeis auto...auto einai exarthsh...
|
|
Οχι γλυκια μου ιρις..απλα ειναι αληθινη αγαπη.
εν τω μεταξυ ηταν το μονο που μου ηρθε στο μυαλο οταν ειδα την ερωτηση..
ασε που ειμαι ατομο που σιχαινομαι τις εξαρτησεις παντος ειδους!!
Mpravo loipon!Ki egw mazi sou +fwnw
όταν είμαι σε πολύ καλή κατάσταση το μόνο που μπορεί να μου χαλάσει την διάθεση είναι να μάθω ότι ένα άτομο που αγαπάω πολύ και εμπιστεύομαι ότι με έχει προδώσει ή έχει πάθει κακό!Τότε γίνομαι...χέστα!
Όταν πάλι είμαι χάλια πολλά πράγματα μπορούν να μου φτιάξουν την διάθεση όπως ένα γλυκό ή κάτι τέτοιο!να μου την φτιάξει όμως στο max μπορούν μόνο οι φίλοι/ες μου και κανείς άλλος!άντε και η ελπίδα!χαχα
swstos...arkei 1 thl sthn kollhth sou h kollhto sou...
Αλλά προσοχή:ένα τηλέφωνο 10 λεπτών είναι αρκετό δεν χρειάζεται να πέσουν απο τώρα τα μαλλιά των γονιών μας μόλις δούν το λογαριασμό!Επίσης για σκεφτέιτε πώς θα ήταν αν πηγαίνατε για ψώνια μετά απο καβγά!Εγώ πάντως θα το ξεχνούσα...
ΑΑΑΑ παιδια οσον αφορα εμενα μια ειναι η βασικη αιτια για ανεβοκατεβασμα διαθεσεων.......το παρτυ που κανουν καθε μηνα οι ορμονες μου!!!
Οι ομοιπαθουσες καταλαβαινουν τι εννοω!!
Συγχωρηστε το πεζο της δηλωσης μου αλλα ειναι μια αναμφισβητητη αληθεια
!
Ωραίο πάρτυ Παναγιώτα πάντως....διαφορετικό και με τελείως άλλη άποψη...Πώς λέμε "πάρτυ με συγγενείς"κάτι τέτοιο!
Η διάθεση είναι κλώνος του λίφτινγκ !
Ax,
Απο τότε που με θυμάμαι πάντα κυκλοθυμική ήμουν.
Είναι πολύ ενοχλητικό για τους άλλους, αλλά και για σένα την ίδια.
Πάντως, γενικότερα, η διάθεση μπορεί να φτιάξει. Εξαρτάται μαλλον κι απο εμάς.
Αν είμαστε απ'την φύση μας αισιόδοξα άτομα μπορούμε να το ελέγχουμε μέχρι ενός βαθμού.
Ορισμένες φορές ίσως θα πρέπει να είμαστε ηλιθίως αισιόδοξοι, αλλά αν αυτό μας βοηθά ψυχολογικά γιατί να μην είμαστε και λιγάκι ηλίθιοι;
Εξάλλου, λένε ότι οι χαζοί άνθρωποι, όσο κι αν θέλουν να φαίνονται χαζοί, κατα βάθως είναι σοφοι. (μ'αρέσει αυτή η άποψη, αν και δεν θεωρώ τον εαυτό μου σοφό...)
Kαι αντί να κάθεσε να κλαις τη μοίρα σου σηκώνεσε και κάνεις κάτι που σ' αρέσει...(π.χ. παίζεις κιθάρα, πας για χορό, ζωγραφίζεις κ.λ.π)!!Μη μου πείτε ότι δεν σας ανεβάζουν αυτά!!!....
Quote:
|
Το μέλος iris-the-black στις 20-09-2005 στις 15:49 έγραψε:
Kαι αντί να κάθεσε να κλαις τη μοίρα σου σηκώνεσε και κάνεις κάτι που σ' αρέσει...(π.χ. παίζεις κιθάρα, πας για χορό, ζωγραφίζεις κ.λ.π)!!Μη μου πείτε ότι δεν σας ανεβάζουν αυτά!!!....
|
|
Σε βρίσκω πολύ σωστή. Αν και μερικές φορές νιώθω βλακωδώς τόσο άσχημα που νομίζω πως δεν μπορώ να κουνηθώ για κανένα λόγο.