Συμφωνώ κι εγώ απολύτως με την Heavenly.
Κι εγώ νοιώθω φριχτή κούραση τον τελευταίο καιρό, μια εξάντληση που με κάνει να με παίρνει ο ύπνος μόλις ακουμπήσω το κεφάλι μου σε ένα οποιοδήποτε, ακόμα και υποτυπώδες μαξιλάρι (στον
δερμάτινο καναπέ πχ). Ψάχνω αρκετό καιρό να καταλάβω γιατί παρ'όλο που πλέον φροντίζω τη διατροφή μου (παλιότερα δεν έτρωγα τίποτα, γιατί δεν προλάβαινα να καθίσω σε τραπέζι και να φάω σαν άνθρωπος), παίρνω βιταμίνες και βασιλικό πολτό, και τα πράγματα είναι ίδια. Πιστεύω ότι έχω συσσωρευμένη κούραση επειδή όλη την ενήλικη ζωή μου τρέχω κάθε μέρα από το πρωϊ ως το βράδι (δουλειές, σχολές, μουσικές) και βέβαια συνεχίζω ακόμα και τώρα. Και βέβαια ένα μεγάλο θέμα είναι ότι επειδή δουλεύω μέχρι τις 5 το πρωϊ ΠΣ δεν μπορώ να εκμεταλλευτώ το ΣΚ από την πρωϊνή δουλειά για να ξεκουραστώ.
Ένα βασικό θέμα είναι το ψυχολογικό, το οποίο γίνεται και λίγο κύκλος, γιατί όταν δεν νοιώθεις καλά ψυχολογικά, νοιώθεις εξάντληση και όταν νοιώθεις αναίτια κούραση (ή πέρα από τις απαιτήσεις που έχεις θέσει από τον εαυτό σου), πέφτεις ψυχολογικά... Οπότε από κάποια στιγμή και έπειτα γίνεται "η κότα το αυγό ή το αυγό την κότα".
Όμως για να μην τα βλέπουμε όλα μαύρα, πιστεύω ότι πρέπει να δίνουμε χρόνο στον εαυτό μας να αναπνέει (τα λέω για να τα ακούω) και να βάζουμε τα άλλα λίγο στην άκρη. Όταν το κάνουμε αυτό σίγουρα αποκτούμε περισσότερες δυνάμεις για να συνεχίσουμε...