Μια γυναίκα από τις ΗΠΑ έκανε τηλεφώνημα στην αστυνομία ζητώντας πληροφορίες που μπορεί να προμηθευτεί μαριχουάνα!!!
Η τηλεφωνήτρια της αστυνομίας, στη πολιτεία North Dakota, δεν πίστευε στα αυτιά της όταν η 20-χρονη φοιτήτρια την ρωτούσε εάν γνωρίζει από πού μπορεί να αγοράσει μαριχουάνα.
Η τηλεφωνήτρια της απάντησε επανειλημμένως πως η αγορά μαριχουάνας είναι παράνομη αλλά της είπε πως υπάρχει κάποια ποσότητα που βρίσκεται στο αστυνομικό κτήμα.
Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν η νεαρή εμφανίστηκε στο τμήμα και έδωσε χρήματα στην τηλεφωνήτρια για να της δώσει την μαριχουάνα!!!
«Είναι το πιο τρελό περιστατικό που έχουμε αντιμετωπίσει,» είπε ο αστυνομικός Ken Zeeb.
Η κοπέλα συνελήφθη με την κατηγορία της αγοράς και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Μιχάλης Μπακ
Πηγή:www.e-go.gr
Βασικά είναι αμερικανίδα...
Εμένα δεν με παραξενεύει καθόλου. Από την Αμερική όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς!
Eιχα διαβασει καπου για ενα περιστατικο στην αμερικη,οπου ενας νεανιας μηνυσε εναν φιλο του γιατι του βουτηξε την μαριχουανα που ειχε στο σπιτι!
Γιατί σας φαίνεται περίεργο?Δεν έχετε παει βράδυ στα στενάκια γύρω απο την Ομόνοια....?Ποιός τα πουλάει...?Επείδη δεν φοράει την στολή του ανθρωπος?Ισως η κοπέλα να είχε έρθει στην Ελλαδα διακοπές το καλοκαίρι και να συνήθησε......Αμεσως.....να την φάτε.....?Να μου πείς και απο την άλλη ο Αμερικάνικος λαός δεν φυμίζεται και για την εξυπνάδα του
Quote:
|
Το μέλος the_mist στις 17-02-2006 στις 12:53 έγραψε:
Εμένα δεν με παραξενεύει καθόλου. Από την Αμερική όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς!
|
|
Τρελος λαος μεχρι το κοκαλο.