Είναι εκείνες οι στιγμές που νιώθω ότι δεν με χωράει ό τόπος!
Όλα που φαίνονται χάλια!
Τα λάθη μου και οι αποτυχίες της ζωής τριγυρίζουν στο μυαλό μου, μου ξυπνούν μνήμες και με γονατίζουν!
Ατελείωτα και αναπάντητα γιατί κυκλώνουν τις σκέψεις μου και νιώθω σαν να υπάρχω αλλά να μη ζω!
Αυτές τις στιγμές θέλω να ξεσπάσω και όχι με το να ουρλιάξω βέβαια (αν και αυτό είναι μια λύση!)
Σε όλες μου τις στιγμές (καλές και κακές) η μουσική είναι συντροφιά μου.
Τραγούδια που οι στίχοι τους μου λένε κάτι…έτσι και αυτές τις ώρες το ραδιόφωνο(Cd player αν προτιμάτε) παίζει μελαγχολικά τραγούδια επίτηδες (γιατί ούτως ή άλλως μου αρέσει να ακούω μελαγχολικά τραγούδια σε ότι κατάσταση και να είμαι) ώστε να με βοηθήσουν λίγο παραπάνω να σπαράξω στο κλάμα!
Πάντα έχω διπλά μου ένα τετράδιο για τις δύσκολες ώρες, έτσι ,
ακούω μουσική , κλαίω και γράφω ότι που κατέβει στο κεφάλι!
Η κατάσταση αυτή κρατάει κάμποση ώρα….Έτσι ξεσπάω και κατά περίεργο τρόπο μετά νιώθω καλύτερα!
Σηκώνομαι, ανοίγω τα παράθυρα για να μπει καθαρός αέρας , βάζω κάτι πιο εύθυμο να παίζει και είτε συνεχίζω να μένω μόνη είτε επιδιώκω να βρεθώ με αγαπημένα πρόσωπα.
Είναι και κάποιες φορές βέβαια που η διαδικασία του γραψίματος αντικαθιστάτε με τον ύπνο!
Πιέζω δηλαδή τον εαυτό μου να κοιμηθεί για να μη σκέφτεται!
Σε αυτή την περίπτωση τα αποτελέσματα δεν είναι πάντα τα επιθυμητά!
Αυτές τις αντιδράσεις βέβαια τις έχω όταν είμαι σπίτι….αν είμαι στην δουλειά για παράδειγμα απλά παρακαλάω να περάσει ώρα για να πάω σπίτι και να κάνω τα παραπάνω ή τελος πάντων κάποια απ' τα παραπάνω!
Εσείς , έχετε τέτοιες ή παρόμοιες στιγμές ?
Και αν ναι τι σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα?
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Emaki στις 20-03-2006 19:36 ]