Quote:
|
29-11-2003 στις 14:56, Ανώνυμος :
Ρε παιδια αυτο το μηνυμα αφορα ενα προβλημα που δεν επιδεχεται λυση. Δεν θελω να γινω μελος... θα μπορουσα να στειλω μηνυμα για αλλο θεμα εδω; κι ας μην ανηκει εδω; κατι ασχετο; κι αν το στειλω θα απαντησει κανεις η θα μου βαλετε τις φωνες;
.......
|
|
Έίναι όντως ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα...
Ο Jorge θα σου απαντήσει με λεπτομέρειες. Δεν έχω κάνει ως "ανώνυμος" και δεν ξέρω αν μπορεί σε κάθε θέμα του forum να στείλει μήνυμα ένας ανώνυμος. Αλλά νομίζω πως ναι. Αυτό θα το καταλάβεις κι εσύ, αν το δοκιμάσεις. Στην κατηγορία αυτή ("προβλήματα"), όπως βλέπουμε, δεν έχεις πρόβλημα να στείλεις θέμα. Άρα νομίζω πως και στα άλλα το ίδιο θα ισχύει.
Αν το θέμα που θές να ανοίξεις είναι τόσο...."άσχετο" που δεν ταιριάζει σε καμία κατηγορία του forum, βάλε το στην κατηγορία "περί ανέμων και υδάτων".Κάποιος θα βρεθεί να σου απαντήσει...
Τώρα αν εσύ με το ζόρι θες να το βάλεις σε αυτήν εδώ την κατηγορία, ακόμα κι αν είναι άσχετο με αυτήν....τι να πω...
Το πιο πιθανό είναι ότι θα μετακινηθείς στη σωστή κατηγορία...
Καλά κάνεις και δε γίνεσαι μέλος, γιατί δεν τα έχουμε αφήσει σε ησυχία τα μέλη μας. Τους παίρνουμε συνεχώς τηλέφωνα τα ξημερώματα και δεν τους αφήνουμε να κοιμηθούν, χρησιμοποιουμε τους αριθμούς της πιστωτικής τους κάρτας για αγορές, γεμίζουμε τα mail τους με μηνύματα, μέχρι να μπλοκάρουν και τη στήνουμε έξω από το σπίτι τους, φωνάζοντας: "έβγα έξω αρχηγέ"...