Το μέλος alexia-vicky στις 12-07-2006 στις 10:07 έγραψε...
Παράθεση:
Το μέλος Emaki στις 12-07-2006 στις 09:19 έγραψε...
Παράθεση:
Είδα στον κινηματογράφο το "Τα Χαλάσαμε" , ερωτική κομεντί....
Προσωπικά μου άρεσε γιατί σε πολλά σημεία που θύμισε διαλόγους και καταστάσεις που έχω ζήσει!
Όπως και να 'χει όμως προτείνω να την δείτε!
Δίνει μαθήματα για τις σχέσεις!
Ο αντρικός πληθυσμός παρακαλώ να δώσει ιδιαίτερη σημασία στα μηνύματα που περνάει η ταινία!
|
|
και εγώ σκοπεύω να πάω να τη δω...έχω ακούσει τις καλύτερες εντυπώσεις!!!και μία ακόμα η δική σου
και επίσης, ο αντρικός πληθυσμός να προσέξει τα λεγόμενα....
Επίσης, θέλω να δω το "tango" με τον Antonio Banderas. Αν το έχει δει κάποιος ας γράψει εντυπώσεις...
|
|
Είδα το Tango με Μπαντέρας. Μου αρέσει πολύ ο χορός και ειδικά τα είδη με τα οποία ασχολείται η ταινία, γι'αυτό είμαι επιεικής στην κρίση μου. Το σενάριο είναι προβλέψιμο και σε μερικά σημεία έχει κενά. Ωστόσο, δείχνει ρεαλιστικότατα τη ζωή στα γκέτο των έγχρωμων της Αμερικής και το αναπόδραστο των νέων ανθρώπων που θέλουν αλλά αδυνατούν να ξεφύγουν από μιζέρια και συμμορίες. Όχι ότι δεν υπάρχουν ταινίες που διαπραγματεύονται καλύτερα το συγκεκριμένο θέμα, αλλά το Tango στέκεται αξιοπρεπώς εδώ. Επίσης, θα απολαύσεις μερικές υπέροχες σκηνές χορού και η μουσική, λάτιν και ραπ-R&B, είναι εξαιρετική! Δεν είναι αριστούργημα η εν λόγω ταινία, αλλά θα περάσεις ενα απολαυστικό δίωρο!