Συμφωνώ με τον rammsteiner, κάθε εποχή είναι όμορφη, παντού ωραία μπορούμε να περάσουμε. Όμως... ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!! Τί να γίνει; Κάποιες διακρίσεις δεν μπορώ να τις αποφύγω... Λατρεύω τη ζέστη, το ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να κυκλοφορούμε στους δρόμους σαν κρεμμύδια με στρώσεις ρούχων, λατρεύω τη θάλασσα, την αίσθηση της επαφής με το νερό, ΤΟΝ ΗΛΙΟ!!!!!!!!! Δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι άκεφη και να μη φτιάξει αμέσως η διάθεσή μου έτσι και σκάσει μύτη ο ήλιος που κάνει τα πάντα να στραφταλίζουν! Τις διακοπές στα νησιά, τα χαμηλά - συνήθως λαστιχένια - πέδιλα που σου επιτρέπουν να σκαρφαλώσεις παντού, τη χαλάρωση κάτω απ' την ομπρέλα, τον ύπνο που φέρνει η ζέστη, τις μυρωδιές των δέντρων, τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια, τις ατέλειωτες βόλτες, τα υπαίθρια μπαράκια, τις μαξιλάρες στα σκαλοπάτια, τ' αυγουστιάτικα φεγγάρια... Τα βραδινά αεράκια (όταν υπάρχουν) στα μπαλκόνια, στις παραλίες....
Δεν θα μπορούσα ποτέ να μισήσω το καλοκαίρι. Ίσως γιατί είμαι γεννημένη Αύγουστο. Τί κρίμα που κρατάει μόνο 3 μήνες!