1)Όταν τελειώσει το ο διαθέσιμος χώρος του blog, διαγράφονται ένα-ένα τα πρώτα μηνύματα?
2)Μήπως γίνεται να υπάρχει μία εντολή paste (επικόλληση) μέσα στο περιβάλλον του blog?
1) Ο διαθέσιμος χώρος αφορά μόνο στις φωτογραφίες που αποθηκεύονται στον server, όχι στα posts. Τα posts είναι άπειρα, χωρίς περιορισμό, επομένως ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να αρχίσουν να διαγράφονται τα μηνύματα.
2) Μπορείς νομίζω να πατήσεις Control + V. Παίζει;
Θέλει δουλίτσα γιατί το συγκεκριμένο textarea control "κόβει" κάποια tags της HTML που περιλαμβάνεται στον κώδικα του youtube. Θα το ξαναδώ γιατί στην πρώτη μου προσπάθεια να το λύσω έφαγα 1 ώρα και δεν τα κατάφερα...
έχω προσέξει ότι ενώ μπορούμε να προσθέσουμε μέλη στη φιλική λίστα του μπλοκ μας, δεν μπορούμε να δούμε (ίσως σε μια άλληπαρόμοια λίστα, που θα βρίσκεται στο χώρο διαχείρισης του μπλοκ;) ποια άλλα μέλη του ΜΗ μας έχουνε προσθέσει στη δική τους.
Υπάρχει ήδη αυτή η εντολή μήπως απλά εγώ δεν την είδα;
Επιλέγεις τη λέξη που θέλεις να γίνει linked και πατάς το εικονίδιο της "αλυσίδας". Εκεί στο URL βάζεις το link URL που θέλεις να οδηγείται ο επισκέπτης του blog σου.