Παράθεση:
Το μέλος tarkoulis στις 16-10-2006 στις 15:01 έγραψε...
μπορείς, βρίσκεις το που ψιφίζει απο το υπουργίο εξωτερικών και μετα στήνεσαι έξω απο το εκλογικό κέντρο να δεις αν θα έρθει
πολυ απλο
|
|
Ναι, αυτό το σκέφτηκα αρχικά,αλλά μετά αποφάσισα ότι δεν διατίθεμαι. Εντάξει,εγώ μόνο μια πληροφορία ήθελα να μάθω, γι αυτό σκεφτόμουν αν μπορούσα να πάω στο συγκεκριμένο εκλογικό κέντρο και να ρωτήσω πολύυυυυυυυ ευγενικά να ανοίξουν τους εκλογικούς τους καταλόγους (βρίσκοντας βέβαια μια καλή δικαιολογία) και να μου πουν αν το άτομο που θέλω πήγε ή όχι να ψηφήσει..
Εν τάξει, ξέρω ότι αυτό μπορεί επισήμως να μην επιτρέπεται γιατί τότε ουσιαστικά θα παραβιάζονταν τα προσωπικά δεδομένα του ατόμου, αλλά φαντάζομαι ότι αν πας π.χ στις 18:00 λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες και πεις ότι ψάχνεις π.χ την μητέρα σου, οπότε θέλεις να μάθεις αν ήρθε τελικά να ψηφήσει, τότε τι θα πουν? Δεν επιτρέπεται να σου πούμε? Το θέμα είναι αν δεν είναι η μητέρα σου...
Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά ούτως ή άλλως πέρασε η μέρα των εκλογών άρα μάλλον τώρα δεν γίνεται τίποτα!
Υ.Γ Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η άμεσα ενδιαφερόμενη (να ψάχνω στα κέντρα και τους εκλογικούς καταλόγους δηλαδή) δεν είμαι καν εγώ, αλλά ένας φίλος που με παρακάλεσε να μάθω.... Ε, ρε τι θυσίες κάνω!
Οι Ήρωες προχωρούν στα σκοτεινά......
Γιώργος Σεφέρης
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Orfeus στις 17-10-2006 00:13 ]