Μην ακους διαφορα!Εγω ξερω πως το site ειναι για τα δικα μας γουστα!Λοιπον θα ρωτησω τη βαφτιστηρα μου που ειναι φαν τους και θα επανελθω δριμυτερη σοφακι!Δυστυχως τωρα ειδα το τοπικ κ δεν ημουν προετοιμασμενη.
Εγώ έχω όλα τα τραγούδια τους και από μουσική και από λόγια ! Επίσης έχω και όλα τα video clip και την ταινία που πρωταγωνιστούν "Cuatro Caminos !!!!"
Και έπίσης από την Floricienta !! Αν θέλεις στείλε μου μύνημα στο belufeca@yahoo.gr με θέμα : Από MUSICHEAVEN και θα καταλάβω ! Τα τραγούδια δεν μπορώ να σου στείλω τα τραγούδια και τα βίντεο αλλά αν θές σου στέλνω τα λόγια από τα τραγούδια τους !!! Είμαι κορίτσι και λέγομαι "ERR3WAY" !! Θα περιμένω απάντηση αν δεν θέλεις να μου στείλεις μύνημα και να μου πεις οτι δεν θέλεις για να μην περιμένω !!!! Εντάξει ???
Μπορεις να πας στο Google και να πληκτρολογησεις "erreway lyrics" και θα σου βγαλει ολα τους τα τραγουδια.....οσο γι αυτους αν σ'αρεσουν ακουσε τους!!!!!μια χαρα ειναι το συγκροτηματακι....βεβαια δεν ειναι για τα γουστα μ αλλα ειναι καλοι!!!!
cd senales 1 sweet baby 2 bonita de mas 3 pretty boy 4 aun ahora 5 resistire 6 inmortal 7 amor de engando 8 mi vida 9 vale la pena 10 sera porque te quiero 11 perder un amigo 12 rebelde way
cd tiempo 1 2 no se puede mas 3 que estis 4 sera de dios 5 dije adios 6 te sonie 7 tiempo 8 para cosas buenas 9 me da igual 10 invento 11 vas a salvarte 12 vamos al ruedo
cd memoria 1 memoria 2 solo se 3 de aqui de alla 4 asiqnatura pendiente 5 no he que llorar 6 dame 7 bandera blanca 8 manana habra 9 vivo como vivo 10 perdiendo ganando 11 que se siente