ελληνική μουσική
Η Ελληνική Μουσική Κοινότητα από το 1997

Bon Jovi ελληνικό Fanclub;

Stamos_BJ
11.09.2007, 22:59

Ποιοί απο εσάς εκεί έξω είστε φάν των Bon Jovi?Μάλλον πολλοί!! Θα θέλατε να δημιoυργηθεί ενα fanclub αφιερωμένο στη μπάντα των New Jersey boys???Γιατι να μην ακολουθήσουμε κι εμείς το παράδειγμα άλλων ευρωπαικών χωρών όπως Γαλλία,Γερμανία κτλ.???

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 05-11-2010 00:57 ]


bon_scott
21.09.2007, 16:12
Γουσταρω καργα Bon Jovi, αν και απογοηευτηκα τρομερα απο το τελευταιο αλμπουμ... Γενικα δε συμφωνw με την ιδεα των Fan Clubs (αν και για τον Μπον η αδερφη μου θα εκανε 43 fan club!!!) ακουγεται ενδιαφερον!!!
rgmetalou
21.09.2007, 17:02
Εννοείται ότι τρελαίνομαι και μόνο στην ιδέα της δημιουργίας ελληνικού fan club για τους Bon Jovi!!!! Είμαι τρελή και παλαβή για αυτό το συγκρότημα! Καιρός να κάνουμε κι εμείς κάτι παρόμοιο με τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης!
Αν και είμαι στο παγκόσμιο fun club τους..θα ήθελα πολύ να γίνω μέλος και στο ελληνικό...

Άντε μήπως τους πείσουμε να έρθουν και καμιά βόλτα από την Ελλάδα...
Bgre
23.09.2007, 00:10
kali i idea gia to fan club alla den tha eprepe na ginei aplws kai mono epeidi kai alles xwres to exoun kanei
marymary
05.10.2007, 17:53
Εγω ειμαι μεσα!Πιστευω πως η Ελλαδα ειναι πολυ πισω σε τετοια θεματα.Πρεπει να ειμαστε απο τις ελαχιστες χωρες που δεν εχουν fun club...Ας γινει λοιπον μια αρχη!
bonjovi
16.12.2007, 14:09
mesaaaaaaaaaaaa ante pas kai ginei tpt kai erthoun epitelous gia kamia sunavlia....exou paei pantou...mono thn ellada exoun ksexasei..
freakhood
18.12.2007, 21:38
Συγνώμη που θα στεναχωρήσω κάποιους εδώ μέσα αλλά:

1)τευχος γνωστού ροκ περιοδικού(αρχες δεκαετιας 90) γραφει εκτος αλλων:"οι Bon Jovi ειναι οτι πρεπει για αμερικανοτραφεις βουτυρομπεμπεδες με μηδεν αναζητησεις και προβληματισμους.η μελισταλαχτη ροκ που ειναι ιδανικη για τα κοριτσακια που εχουν υπαρξιακα του τυπου "μ'αγαπαει;" και θελουν να ξεφυγουν απο τη maddona, νομιζουν πως κανουν κατι διaφορετικο ακουγωντας αυτους εδω.δεν ειναι καθολου παραξενο που αρεσουν και στην θεια μου"

υγ1:συμφωνω απολυτα μαζι του (με την διαφορα πως αυτο το "αμερικανοτραφεις" δεν μου αρεσε.θεωρω τον μεσο αμερικανο λιγοτερο ακομπλεξαριστο απο τον μεσο ελληνα).
υγ2:επισης θεωρω τη maddona σαφως ποιοτικοτερη απο τους Bon Jovi.
υγ3:οσο σκεφτομαι πως αυτοι εδω οι ανυπαρκτοι ηταν απο τα γκρουπ που επαιζαν για την υποστηριξη του Clinton για την τοτε προεδρια των ηνωμενων πολιτειων, ξερναω αφανταστα.αλλα δεν περιμενα και κατι καλυτερο απο αυτους.
υγ4:αν υποτιθεται πως πρεπει να βρω κατι θετικο σε αυτους, θα γραψω πως η παραγωγη του τραγουδιστη τους στο πρωτο αλμπουμ των cinderella ας πουμε οτι ανεδειξε τους cinderella που καπως ετσι ξεκινησαν.τωρα δεν ξερω κατα ποσο θετικο ειναι αυτο,διοτι καποια πραγματα ειναι και ζητημα τυχης, αλλα ας το παρει το ποταμι.
υγ5:αυτο τον καιρο παιζουν και για το funding της χιλαρι κλιντον.να τους χαιρωμαστε.
Rocker95
03.11.2010, 13:02

Έρχονται Ελλάδα οι Bon Jovi επιτέλους.

Χαμός θα γίνει:D:D

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Rocker95 στις 31-03-2011 15:06 ]


jorge
05.11.2010, 00:56

Για τη συναυλία των Bon Jovi υπάρχει θέμα εδώ.

Σε αυτό το topic ας μιλήσουμε για το Fan Club.


Rocker95
05.11.2010, 12:00

Sorry, τώρα το είδα... οκ έγινε :)