εμενα η κιθαρα των ονειρων μου ειναι φτιαχτη..δηλαδη θελω να την σχεδιασω εγω και να διαλεξω τι θα εχει πανω....λοιπον αρχιζω.. σχημα Jackson RR24 με διαφορα εξογκοματα σαν του Γιώργου Μπόκου την
κιθάρα των Rotting Christ.Σωμα Maple μανικι Rosewood Frets 24 Neck Xtra Thin-U Pickups EMG 81 Bridge 61 Neck ή 81 set neck bridge 7 χορδες επισης Floyed Rose Tremolo black EMG pre-amp booster ενσωματομενο lock πανω στα κλειδια και κλειδια ESP απο αμερικη και απο στιλιστικης αποψης....καταμαυρη με εναν μοβ κελτικους σταυρους στα ταστα και μοβ γραμμες γυρο απο το σωμα που να πιανουν κυριως πλαγια και να φαινονται λιγο μπροστα οπως στην ESP sawtooth του Alexi Laiho και τα κουμπια μαυρα με ασημι πενταλφες στην κορυφη και πανω στα κλειδια με ρουνικα να γραφει Morke......πο πο...που θα μου παει καποτε θα καταφερω να την φτιαξω...προς το παρων γουσταρω αφανταστα την ESP μου...
ΠΡΟΣΟΧΗ....η κιθαρα που αναφερα εχει τα πνευματικα δικαιωματα από τον Morke(εμενα δηλαδη) και την τισ εταιριες Jackson,ESP,EMG και απο τους καλλιτεχνες Alexi Laiho,George Bokos,Randy Rhoads....
οποιος την αντιτγραψει διωκεται ποινικα απο την σπεντσος film...