Παράθεση:
Το μέλος gexrag στις 27-08-2007 στις 20:19 έγραψε...
Ξέχασέ το φίλε μου Ορφέα γιατί όλοι τους είναι φίλοι κι ας μην το αναγνωρίζουν.
Δεν είναι δυνατόν να εκθέσω φίλους. Άλωστε τους έχω συγχωρήσει και ας μην
έχουν ζητήσει συγνώμη. Επειδή είχαμε μια διαφωνία κάποτε να είσαι σίγουρος πως
δεν υπήρχε κάποια απρέπεια από μέρους σου.
|
|
Δεν δέχομαι με τίποτα ότι σε έδιωξαν από κάποιο forum. Όλο αυτό, βρίσκω ότι είναι από σένα δημιουργία εντυπώσεων! Κανείς ΔΕΝ διώχνει κανέναν (δεν μπορεί να διώξει κανέναν), εκτός εάν παραβείς τους κανονισμούς, οπότε επεμβαίνει ο διαχειριστής κα οι moderators.
Περί αγάπης μιλώντας (επειδή είναι το moto σου), να εμβαθύνεις σε αυτό. Να σκύψεις να βρεις την ψυχή σου. Εάν λοιπόν πράγματι τους είχες συγχωρήσει, δεν θα έγραφες αυτό που έγραψες.
Απλό είναι το θέμα. Προκαλείς εντυπώσεις. Όταν αγαπάμε "αγαπητέ", είμαστε σοφοί και εσύ δεν είσαι! Δεν είσαι!!! Προκαλείς -απλά- εντυπώσεις.
ΔΕΝ σου επιτρέπω να μου λες ότι σε διώχνουν από τα fora MusicHeaven, διότι αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ.
Και ίσως να πρέπει να σου μιλήσει κανείς στη "γλώσσα σου"
για να καταλάβεις κάποια πράγματα.
Έρχεσαι δηλαδή εσύ ξαφνικά να μου πεις ότι σε διώχνουμε, σου αφαιρούμε το λόγο και ασκούμε λογοκρισία; Από πού ήρθες εσύ; Από το διάστημα; Δηλαδή 5 χρόνια που είμαι εγώ μέλος έχω μεσάνυχτα από αυτά που εσύ μας λες εδώ πέρα;
Εμείς εδώ "αγαπητέ" αγαπιόμαστε, βρισκόμαστε και τα πίνουμε παρέα, τραγουδάμε και περνάμε όμορφα!
ΔΕΝ σου επιτρέπω να διαβάλλεις το MusicHeaven προκαλώντας εντυπώσεις.
Να προσέχεις τα posts σου από δω και πέρα. Κι αν είναι φίλοι -όπως λες- να τα βρεις μαζί τους με ΠΜ.
Αυτά!!!