Εγω επειδη μενω Β.Προαστεια βλεπω μπολικους ΕΜΟ...
Βασικα, εγω δεν εχω προβλημα γενικα με το ντυσιμο... Ας ντυνεται ο καθενας οπως θελει, δεν με αφορα! Επειδη και εγω απαιτω οι αλλοι να σεβονται τον τροπο που ντυνομαι γιατι ετσι μ αρεσει, ετσι σεβομαι και γω την αισθητικη των αλλων!
Οσων αφορα τους ΕΜΟς τωρα... Αυτο που με ενοχλει ειναι οι λογοι για τους οποιους ντυνονται ετσι. Δηλαδη οι περισσοτεροι δεν ξερουν καν τι ειναι το ΕΜΟ και απλα κανουν copy-paste τις στυλιστικες επιλογες που βλεπουν τριγυρω τους. Επειδη δηλαδη η μαζα ειναι ΕΜΟ, πρεπει να ειμαι και εγω για να ταιριαξω!
Ειναι περισσοτερο μια μοδα, παρα μια ιδεολογια.
Και απ οσο εχω παρατηρησει εγω τουλαχιστον εχουν καταντησει και την ιδεολογια να ειναι και αυτη θεμα μοδας!!
Οκ, αν τον αλλον τον εκφραζει πραγματικα να ειναι ΕΜΟ γιατι ετσι αισθανεται και ετσι αισθανοταν και πριν γινει μοδα και απλως τωρα βρηκαν οι ιδεολογιες του αντικρισμα στο ΕΜΟ στιλ τοτε παω πασο...
Αλλα προσωπικα, ακομα και αν ενιωθα ΕΜΟ, δεν θα γινομουν ποτε, απο αντιδραση, γιατι δεν θελω να ειμαι μια απ τη μαζα, σαν ολους τους αλλους, σαν τα κονσερβοποιημενα ντολμαδακια!