Ποια είναι η γνώμη σας για την κιθάρα του συγκεκριμένου link..:
Guitar...
Η γνώμη σας θα παίξει ρόλο...
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 07-01-2008 09:16 ]
Παράθεση:
Το μέλος brainstorm21 στις 05-01-2008 στις 15:48 έγραψε...
Ποια είναι η γνώμη σας για την κιθάρα του συγκεκριμένου link..:Guitar...
Η γνώμη σας θα παίξει ρόλο...
|
|
Το πολυ πολυ να πεταξεις 130ευρω,δεν βαριεσαι.
Παρ'την μωρε με 130 ευρω ουτε γνησιο Floyd rose δεν παιρνεις..
Kαποιες harley benton είναι όντως πολύ καλές για τα λεφτά τους.Πολλοι αγοράζουν tele ,στρατ και καρατάνε μόνο το σώμα ,και βαζουν καλα κλειδια ,γέφυρες ,μαγνήτες μανίκι κλπ...Νομίζω ότι ο κιθαρίστας απο τα Διαφανα Κρινα παίζει με thinline τελε που το σώμαείναι απο hb
Τώρα για τη συγκεκριμένη δε ξέρω ...είναι και set neck αρα δεδν αλλά ζει το μανίκι.
Ξερω γω ? Φτηνή είναι
Αλλιως δες epi g400
gia kita kai autin me liga leuta parapano pisteuw oti axizei perisotero apo autin pou the den xerw apoti vlepw
http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbs300tbl_egitarre.htm
Για το τζάκι μια χαρά... Τώρα που πεσαν και τα κρύα...
Σοβαρά τώρα, φίλε κοίτα να μαζέψεις καμιά 100άρα ακόμα για καμιά squier!! Το ξέρω ότι δν είναι εύκολο αλλά απ το να πάρεις μια τρισάθλια κιθάρα...
simfonw oti einai athlies kai oi dio oi kithares alla mporei na thelei na tin parei gia na tin dialisei kai na parei kapia komatia apo autin
simfonw apolita ki egw twra pou arxisa mia behringer exw argotera otan mathw tha ta dosw ta leuta kai gia mia kali
φιλοι μου εγω εχω καλλη γνωμη για της harley την εχω 5 χρονια επαγγελματικα και ειναι πολλη καλλη για τα λεφτα της ειναι απο της καλλητερες..και δεν την λυπασε στα live μην την σπασεις..η σου πεσει κατω ..........