Οχι βρε γλυκια μου!
Ποια δισκογραφικη;!
Για το www.musicheaven.gr, λεω!
Μπορει καποιος τις φωτογραφιες που βαζουμε στο site να τις παρει ή υπαρχει καποιου ειδους προστασια;Ας πουμε, ειναι ασφαλεις η καταχωρηση φωτογραφιας στο προφιλ;
ωραια ερωτηση.χωρις να ειμαι σιγουρη, νομιζω οτι οποιοσδηποτε μπορει να αποθηκευσει φωτο απο το site οπως και απο οποιοδηποτε αλλο site στο οποιο εχεις βαλει φωτο σου.
Όχι μόνο οι φωτο είναι επικύνδινες,αλλά και κάθε είδους πληροφορία προσωπικού δεδομένου σου.Μην βάζεις στοιχεία που μπορούν μέσα απ'αυτά να σε βρούν.Υπάρχει μεγάλη διαστροφή εκεί έξω...Προσοχή σε τέτοια θέματα
sigoura den einai asfali i kataxorisi foto i pliroforias gia ton eayto sou i stoixeia sou!alla ayto yparxei genika sto internet k oxi mono sto mh!alla entaksei den nomizo oti me tin foto tha exeis k tromero provlima!den katalavaino ti fovasai gia tin kataxorisi tis sto profil sou!!!!
Γενικά σε κανένα site δεν είναι ασφαλές το να ανεβάζεις φωτογραφίες.
Εφόσον με ένα απλό "save as" μπορεί να πάρει κάποιος τη φωτό σου(ή και τη δική μου ) είναι δική σου επιλογή αν θα ανεβάσεις φωτογραφίες και τι είδους θα είναι αυτές...
Το μέλος swkraths στις 27-02-2008 στις 16:41 έγραψε...
Γενικά σε κανένα site δεν είναι ασφαλές το να ανεβάζεις φωτογραφίες.
Εφόσον με ένα απλό "save as" μπορεί να πάρει κάποιος τη φωτό σου(ή και τη δική μου ) είναι δική σου επιλογή αν θα ανεβάσεις φωτογραφίες και τι είδους θα είναι αυτές...