Βλεπω αλλοκοτα ονειρα. Και ως ενα βαθμο επηρεαζω τα ονειρα μου. Η ετσι νομιζω τουλαχιστον μεχρι το σημειο που αυτα ανατρεπονται χωρις να μπορω να κανω τιποτα γι αυτο. Θυμαμαι παρα πολλα ονειρα μου.
Ενα απο τα απιστευτα τρελα και υπεροχα ονειρα μου ηταν οταν καποια εποχη εβλεπα στον υπνο μου οτι πετουσα και καθε βραδια ενιωθα οτι δοκιμαζα διαφορετικους τροπους να το κανω ωστε να καταλαβω ποιος μου αρεσε περισσοτερο. Οποτε καποια βραδια που πρεπει να ημουν μες στην τρελη χαρα κολυμπουσα στον αερα με βαθιες απλωτες και μετα το γυρισα στο υπτιο..! Ενιωθα απεραντη ευτυχια μεσα στον υπνο μου..!
Κι ενα πολυ τρομαχτικο ονειρο που ειχα πριν 6 χρονια ηταν οταν ειδα σε ονειρο ενα παιδι που ενιωθα φιλο μου τοτε αλλα που με ειχε πληγωσει να εχει εγκλωβιστει κατω απ το νερο και εγω να προσπαθω να τον ελευθερωσω αλλα να μην μπορω και τον εβλεπα μπροστα στα ματια μου να πνιγεται (αυτη τη σκηνη την ειχα δει πολυ πιο μικρη σε μια ταινια και προφανως ειχε χαρακτει στη μνημη μου). Ειχα μεγαλη αγωνια κι εκλαιγα μεσα στον υπνο μου. Καταλαβα οταν ξυπνησα οτι αυτο το ονειρο εδειχνε τον πονο μου για εναν φιλο που εχανα και δεν μπορουσα να κανω τιποτα γι αυτο, αλλα ουσιαστικα αυτο που ειχε συμβει ηταν αρκετο για να πεθανει αυτος μεσα μου..
Αλλο ονειρο που με σοκαρε: Εβλεπα στον υπνο μου οτι αποκεφαλιζα (οχι με γκιλοτινα, αλλα στην ψυχρα) ενα παιδι που εκεινη την περιοδο μου εκανε στο σχολειο τη ζωη δυσκολη. (εποχη γυμνασιο) Και σοκαριστηκα με τον εαυτο μου, γιατι δεν ειμαι ικανη να κανω κατι τετοιο και ουτε που φανταζομουν οτι μπορει να κανω τετοιες σκεψεις. Αυτα που ενιωθα γι αυτο το παιδι ηταν βασικα φοβος και τσαντιλα που ασχολουνταν μαζι μου, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ηθελα το κακο του. Ηθελα μονο με καποιο τροπο ως δια μαγειας να απαλλαχτω απο τη σκια του απο πανω μου.
Ενταξει και αλλα πιο προσωπικα πραγματα και πιο περιεργα φροϊδικα καπου στα τεσσερα που ουτε σε ψυχολογο δεν θα τα λεγα αλλα που μου υποδηλωνουν οτι ο Φροϋντ δεν ηξερε τι ελεγε γιατι σε μενα ακριβως τα αντιθετα συνεβαιναν..! Αλλα αυτα ουτε σε ψυχολογο δεν θα τα λεγα, μπορει καποια στιγμη να αναπτυξω τη δικη μου αναπτυξιακη θεωρια και τοτε να μου φανουν χρησιμα ως πηγη εμπνευσης