Φίλε kynegeiros, ή, αν προτιμάς, Σάκη, σ`ευχαριστώ για την απάντησή σου και για το θάρρος που μου δίνεις!!!
Εννοείται ότι θα λάβω υπ`όψιν μου και τη δική σου άποψη. Ο μόνος που δεν δικαιούται να`χει άποψη επί του θέματος είναι ο...άμεσα ενδιαφερόμενος, δηλαδή...εγώ!!! Αφού δεν έχω πιάσει ποτέ μου κιθάρα! Ξέχασα σε προηγούμενες αναφορές μου να διευκρινήσω κάτι: Οτι σκέφτομαι να ξεκινήσω μόνος κιθάρα δεν σημαίνει ότι έχω σκοπό να συνεχίσω και μόνος. Αν αργότερα διευκολυνθώ χρονικά, με την πρώτη ευκαιρία δηλαδή θα πάω σε δάσκαλο. Απλά δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να διευκολυνθώ για τον λόγο ότι άμα μου`ρθει κάτι στο κεφάλι, δεν έχω υπομονή να...περιμενω!!! Η αλήθεια είναι ότι αργώ λίγο στη λήψη της απόφασης, αλλά δεν αργώ σχεδόν καθόλου, από την λήψη ως την εκτέλεση!
Εγώ πάντως πιστεύω ότι αν αγαπάς τη κιθάρα δεν θα σταματήσεις στο στόχο που έχεις βάλει. Είναι αυτό που λέμε "όσο πίνεις τόσο διψάς"!!! Και η άτιμη η Μουσική τέτοια...δίψα που σου φέρνει, άλλο πράγμα!!!
Σ`ευχαριστώ για τις ευχές σου και να σου ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου καλή συνέχεια και να μην...ξεδιψάς με τίποτα! Επειδή από τον αδιέξοδο και τελματώδη κορεσμό είναι προτιμότερη η, έστω και επίπονη, έστω και χωρίς ικανοποίηση, μόνιμη και δαιδαλώδης αναζήτηση...
Φιλικά Goliath