Καλημέρα σε όλους!!!
Τι να πώ!!! ήταν υπέροχα όλα, πιστεύω το καλύτερο live του MH. Όλα τα γκρούπς ήταν σοβαρά και επέδειξαν επαγγελματισμό, ο ήχος ήταν καλός κάτω (γιατί πάνω δεν είχε καθόλου μόνιτορ), το μαγαζί ό,τι έπρεπε ώστε να παρέχει καλές προδιαγραφές και αρκετό χώρο ώστε να χωρέσουμε όλοι...
Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από όλα τα παιδιά και το λέω με κάθε ειλικρίνεια, ο καθένας στο είδος του ήταν πάρα πολύ καλός. Και είναι πολύ ομορφο να βλέπεις την πρόοδο και την βελτίωση από χρόνο σε χρόνο των παιδιών που εμφανίζονται σχεδόν σε κάθε live. Και η διοργάνωση ήταν άψογη (να παρατηρήσω ότι έλειπε η ζέρμπερα από τα τραπέζια βέβαια.... ).
Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι πίσω από κάθε τέτοια εκδήλωση δουλεύουν πολλοί άνθρωποι αφιλοκερδώς, ώστε να έχουμε εμείς αυτό το όμορφο και θετικό αποτέλεσμα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ....
Το θέμα της "απεργίας" της κιθάρας και του μόνιτορ ήταν αμελητέο μπροστά στο κέφι και την καλή ενέργεια που εξέπεμπε το κοινό του MH και τα όμορφα χαμόγελα των διοργανωτών που αυτή την φορά δεν έδειξαν κανένα άγχος... Ένοιωσα ότι τραγουδούσα στο σπίτι για τους φίλους μου... παρ'όλο το απαίσιο κρύωμα που είχα και νόμιζα ότι δεν θα τα καταφέρω, μου δώσατε τόση ενέργεια που ένοιωσα υπέροχα.
Δεν θα ξεκινήσω να αναφέρω ονομαστικά όλους όσους μου άρεσαν, γιατί μου άρεσαν όλοι (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) αλλά μπορώ να πώ ότι αυτός που με συγκίνησε (μέχρι δακρύων γαμώτο) ήταν ο Αποστόλης ο Ρίζος. Ε, το καλό να λέγεται...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ... και του χρόνου να είμαστε καλά!!!
-----------------
La vida no vale nada, empieza siempre llorando y asν llorando se acaba... listen to myspace
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : EffieKakaflika στις 27-04-2009 12:17 ]