Ψη .... ψη ..... ψήφισααααα !!!!
Σε 5 από τα τραγούδια του πρώτου γκρουπ έδωσα "με την καρδιά μου" και με μεγάλη μου χαρά 5 αστέρια !!!! Επιτρέψατέ μου, όμως, να μην αναφέρω ακόμη ποια τραγούδια είναι αυτά, επειδή ίσως να επηρεάσω την κρίση των υπόλοιπων ψηφοφόρων / συμφορουμιτών !!!! Θα τα αναφέρω μετά τη λήξη της προθεσμίας για την ψηφοφορία των τραγουδιών του 1ου γκρουπ !!! Επίσης, τότε θα γράψω και τις εντυπώσεις μου για τα τραγούδια που άκουσα από το 1ο γκρουπ ......
Πλέον ..... περιμένω με ανυπομονησία και ενδιαφέρον να ακούσω τα τραγούδια των επόμενων γκρουπ και να ψηφίσω ξανά και ξανά ..... Ήδη έχω προσπαθήσει, και θα προσπαθήσω, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας να είμαι : 1/ ΄Οσο το δυνατόν δίκαιος, αποδίδοντας σε καθένα άσμα αυτό που, κατά την ταπεινή μου άποψη, τού αξίζει, 2/ Όσο το δυνατόν επιεικής, κινούμενος πάντα με αισθήματα σεβασμού και κατανόησης προς τους δημιουργούς και 3/ Να ακούω όλα τα τραγούδια, πριν τα ψηφίσω, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ, ακόμη και αυτά που από τις πρώτες νότες τους δεν μού "κάθονται" καλά στα αυτάκια μου !!!! Ήδη από το πρώτο γκρουπ σε κάποια τραγούδια ανακάλυπτα, όσο "κυλούσαν", καινούρια πράγματα [είτε θετικά, είτε αρνητικά], που δεν τα φανταζόμουν από τις πρώτες νότες τους ....
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ : ΕΙΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΑΚΡΟΑΤΕΣ / ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ