Χαίρομαι πάρα πολύ που σας αρέσει.
Όλα έγιναν για την ευκολία όλων μας...
Έτσι αν θέλω να διαβάσω για συναυλίες, απλά βλέπω το σχετικό "κουτάκι". Δεν χρειάζεται να ψάχνω σε λίστες με άλλα θέματα, ούτε να πατάω tabs. Τις βλέπω μπροστά μου. Και αν θέλω περισσότερα, κάνω μόνο ένα κλικ.
Το ίδιο κι αν είμαι κιθαρίστας. Βλέπω κατευθείαν "κιθαριστικά" θέματα, αλλά και όσα έχουν να κάνουν με μουσική εκπαίδευση, που βρίσκονται στην κατηγορία ακριβώς δίπλα. Με μια ματιά, βλέπω και την κατηγορία Στίχοι -Παρτιτούρες, μια και μπορεί να βρω κι εκεί κάτι ενδιαφέρον ή μπορεί να θέλω να βοηθήσω κάποιον που ψάχνει. Σε λίγα δευτερόλεπτα λοιπόν έχω πάρει μια γενική εικόνα για το τι υπάρχει και μπορώ πλέον να απαντήσω, να ανοίξω νέο θέμα ή να κάνω Share στο Facebook κάτι που μπορεί να βρουν ενδιαφέρον οι φίλοι μου.
Ίσως παρατηρήσατε και οτι στην αρχική επανεμφανίστηκαν (μετά από χρόνια) τα Ανάλαφρα - Ανέκδοτα. Πλέον γράφω ότι χιουμοριστικό θέλω χωρίς να ενοχλώ όσους ενδιαφέρονται να διαβάσουν κάτι σοβαρό.
Επίσης, μπορώ να ανοίξω νέο θέμα από την αρχική, πατώντας το κουμπί με το σύμβολο "+" κάτω από την κατηγορία που θέλω. (καλό είναι να κάνουμε αναζήτηση πριν, μήπως υπάρχει παρόμοιο θέμα)
Τέλος, αν κάνω post με κάποιο attachment ή YouTube video, το βλέπω και στην αρχική σελίδα. Ειδικά αν βάλω video ή εικόνα στο αρχικό post, αυτό θα εμφανίζεται σχεδόν πάντα, όταν κάποιος απαντάει. Εξαίρεση, η περίπτωση που ο τελευταίος που απαντάει βάλει εκείνος video ή εικόνα. Αν λοιπόν εμπλουτίζετε τα posts σας με υλικό, αυτό εμφανίζεται και στην πρώτη σελίδα :)
Στη δεξιά στήλη τώρα, μαζεύτηκαν τα διάφορα "σκόρπια" πράγματα που είχαμε, ώστε με μια ματιά να τα βλέπουμε όλα. Επίσης μπήκε και η ενότητα "Είπαν για εμάς".
Τέλος, μπορούμε και βλέπουμε ποιός κάνει εκπομπή και ποιός ακούει ραδιόφωνο, κατευθείαν από τη λίστα των online μελών :)