Κοιταζουμε δλδ το πινακακι οχι σαν να βλεπουμε μια κιθαρα που κραταει καποιος απενανατι μας, αλλα σαν να εχει γλυστρησει απο τα χερια μας η κιθαρα και τη βλεπουμε στο πινακακι μπροστα μας.
Το μέλος Giorgossx στις 13-04-2011 στις 20:18 έγραψε...
ποιο guitar pro και πρασινα αλογα???αυτο το πραγμα που μου λες δεν υπαρχει σε καμια μεθοδο και δεν διδασκετε!!!
αν δεν ξερεις κατι απλα μην το λες η παραπληροφορηση ειναι χειροτερη απο την αγνοια!!!
βρες το αυτο που λες σε μεθοδο που διδασκετε και γω θα σε παραδεχτω!πρωτη φορα το ακουω!!!!
Φιλε μου δεν χρειαζεται να εισαι επιθετικος για να πεισεις.
Αν γινεται δωσε καποιο λινκ με τη σωστη γραφη και μετα δες στο λινκ παρακατω πως γραφεται σε ολον τον κοσμο το διαγραμμα της ταστιερας με τις νοτες της κλπ και γραψε σε ολες τις ιστοσελιδες που θα δεις το λαθος αυτο, για να μην παραπληροφορουν τον κοσμο με την αγνοια τους
παιδιά αρχάριος είμαι. έχω δει στο ίντερνετ ότι τις νότες τις απεικονίζουν ανάποδα απ ότι εγώ σ αυτο το βοήθηματάκι. απλά εγώ έτσι το καταλάβαινα καλύτερα (είναι όπως κρατάει κάποιος την κιθάρα και παίζει -το κάτω μέρος και το πάνω). Ελπίζω να βοήθησα και να μην μπέρδεψα..
Περιμενω με αγωνια την απαντηση του Giorgossx....μαλλον θα παρει καιρο μεχρι να ενημερωσει και τα 165.000 site που βρηκε ο Σπυρος, σχετικα με τον νεο τροπο απεικονισης της ταστιερας!!!!!
Παράθεση:
Το μέλος delta66 στις 13-04-2011 στις 20:33 έγραψε...
Παράθεση:
Το μέλος Giorgossx στις 13-04-2011 στις 20:18 έγραψε...
ποιο guitar pro και πρασινα αλογα???αυτο το πραγμα που μου λες δεν υπαρχει σε καμια μεθοδο και δεν διδασκετε!!!
αν δεν ξερεις κατι απλα μην το λες η παραπληροφορηση ειναι χειροτερη απο την αγνοια!!!
βρες το αυτο που λες σε μεθοδο που διδασκετε και γω θα σε παραδεχτω!πρωτη φορα το ακουω!!!!
Φιλε μου δεν χρειαζεται να εισαι επιθετικος για να πεισεις.
Αν γινεται δωσε καποιο λινκ με τη σωστη γραφη και μετα δες στο λινκ παρακατω πως γραφεται σε ολον τον κοσμο το διαγραμμα της ταστιερας με τις νοτες της κλπ και γραψε σε ολες τις ιστοσελιδες που θα δεις το λαθος αυτο, για να μην παραπληροφορουν τον κοσμο με την αγνοια τους
----------------- Η ζωή είναι ένα τραγούδι. Γι΄αυτό τραγούδησε το όσο ποιο δυνατά μπορείς. Γιατί λίγα πράγματα χρειάζεται κάποιος για να είναι ευτυχισμένος. Μια ψυχή να τον αγαπάει, μια καλοκαρδισμένη κιθάρα και όνειρα, πολλά όνειρα, όσα είναι τα αστερία στους γαλαξίες
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Brokenchord στις 26-12-2011 01:32 ]