Από 30/1/11, θα ξεκινήσω ένα αφιέρωμα στα καλύτερα τραγούδια ανά έτος (με αρχή το 1980 μέχρι το 200χ), σε κάθε εκπομπή μου. Η επιλογή έχει να κάνει με προσωπικές εκτιμήσεις και ακούσματα αλλά και με πληρο-φορίες από το διαδίκτυο και το τύπο. Για την 1η εκπομπή, 30 Ιαν. 2011, έχω επιλέξει 60 τραγούδια για το 1980, μέσα από Pop, Reggae, New Wave, Slow, κ.ο.κ. με συνοδεία σχολίων μου. Αν δεν παιχθούν όλα, λόγω χρόνου (το πιθανότερο) θα συνεχίσω στην επομένη. Οποιαδήποτε παρατήρηση, σχόλιο, άποψη και πρόταση είναι ευπρόσδεκτα, ιδιαίτερα τα επικριτικά, δίοτι σκοπός μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι και όχι να ΄΄ευλογάμε τα γένια μας΄΄ (που δεν έχουμε). Ευχαριστώ εκ των προτέρων και εκτιμώ ότι θα σας αποζημιώσω με ευχάριστα ακούσματα και αναμνήσεις.
Φιλικά.
Ο Αιθεροβάμονας. (Αυτή τη Κυριακή, 30/1/11 από τις 12:00 μάλλον θα συνεχίσω μέχρι τις 14:00, λόγω απουσίας του επόμενου παραγωγού).
-----------------
Η ζωή σε όλες τις στιγμές της είναι μουσική, με την κάθε από αυτές να έχει τη δική της μελωδία και τραγούδι. Ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω. Αιθεροβάμων (Κωνσταντίνος).
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : aitherovamonas στις 29-01-2011 10:30 ]