Ηταν μιά πολύ όμορφη μουσική συνάθριση ,διαφορετικών ακουσμάτων, με ποικιλία μουσικών σχημάτων και συναισθημάτων. Και μόνο ως ιδέα αξίζει απίστευτα.
Γιά όσους είχαν ενεργό ρόλο σε αυτη την βραδιά τόσο απο άποψης stage,όσο και απο μεριάς διοργάνωσης ,ραδιοφωνικής και ηχητικής κάλυψης, τα πράγματα έκρυβαν πάρα πολλές δυσκολίες, κάτι που φυσικά ήταν αναμενόμενο με τόσο πολλά και διαφοερικά σε είδος σχήματα.
Περάσαμε πολύ καλά και θεωρώ ότι μουσικά τουλάχιστον όσοι βρεθήκαμε επάνω στην σκηνή προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Απο ότι άκουσα ,αυτό που εμείς ακούγαμε(...η που καλύτερα δεν ακούγαμε!!!) στο stage ήταν εντελώς διαφορετικό απο αυτό που έβγαινε στους ακροατές.
Ο χώρος και οι αναμενόμες τεχνικές συσκολίες του live, μαζί με την οχλαγογία του κόσμου, δεν βοήθησαν τα μικρά σχήματα και κυρίως όσα έπαιξαν με ακουστικά όργανα σε μπαλάντες. Αυτη λοιπόν η κατηγορία των σχημάτων σχεδόν δεν άκουγε τίποτε επάνω στο stage απο αυτά που έπαιζε και αυτό δεν το λέω μόνο εγω....άλωστε ήταν πάρα πολύ συχνές οι παρακλήσεις προς διόρθωση του ήχου στο stage από μουσικούς,κυρίως κιθαροδούς ηλεκτροακουστικής κιθάρας. Φυσικά και με όλα τα παραπάνω που αναφέρω, σε καμία περίπτωση δεν υποτιμώ την εξαίρετη προσπάθεια που κατέβαλε το τεχνικό κομάτι της διοργάνωσης, και εαν θέλετε γιά μένα ήταν κάτι απόλυτα φυσιολογικό και ανεμενόμενο, με βάση την μουσική δομή της βραδιάς.
Αυτό πάντως που δεν περίμενα και τόσο ,ήταν η απίστευτη φασαρία απο ένα μεγάλο μέρος του κόσμου , που στιγμές-στιγμές μου έδινε την εντύπωση ότι κάθε άλο παρά να ακούσει μουσική είχε έρθει εκεί.
Γιά μιά ακόμη φορά, και απο αυτό το βήμα ευχαριστώ απο καρδιάς γιά την ευκαιρία που δώθηκε και σε εμένα, να εκφραστώ και με αυτό τον τρόπο σε Live απέναντι σε γνωστούς και άγνωστους, και ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ αξίζει τόσο σε εκείνους που τοποθέτησαν τους εαυτούς τους επάνω στην σκηνή,όσο και σε εκείνους που ήταν πίσω απο τα φώτα,σε διοργάνωση,ήχο και ραδιόφωνο. Πολλά ακόμη ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και στον κόσμο που εμπιστεύτηκε την χθεσινή βραδιά στα χέρια μας.
Αξιοι συγχαρητητρίων και οι παρουσιαστές αυτού του Live, Που φάνηκε ότι είχαν δουλέψει και προετοιμάσει την βραδιά και το δικό τους μέρος όσο καλύτερα μπορούσαν. Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω το MH γιά το υπέροχο αναμνηστικό βραβείο που μου έδωσε, γιά το ΠΕΤΑΓΜΑ......το πιό ωραίο δώρο γιά εμένα,καθώς επίσης και μέρος του κόσμου που χθές έβλεπα καθώς ήμουν στην σκηνή, να σιγοτραγουδά κάποια απο τα λόγια του τραγουδιού...αναπάντεχη χαρά γιά εμένα και αυτή.
Τέλος θα ήθελα να ξεχωρίσω και δημόσια τρία απο τα σχήματα που μου άρεσαν πολύ, χωρίς σειρά αξιολόγισης... Αυτά ήταν, οι Διά μαγείας...γιά το υπέροχο πάντρεμα σύχρονης και παραδοσιακής μουσικής οι Χ-Darawish γιά το ιδιαίτερο και ξεσηκωτικό ηχητικό τους χρώμα, και οι Colpo Grosso γιά την μουσική-σκηνική και ερμηνευτική πληρότητα τους.
Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα έστω και γιά λίγο απο κοντά κάποια μέλη του ΜΗ, όπως την ομάδα του Ραδιοφώνου που ήταν εκεί,τους παρουσιαστές του Live, τον Jorge, και την Mary.
Να είμαστε πάντα καλά παιδιά, και στο επόμενο Live είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε ακόμη καλύτερα.
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : cineboy στις 14-02-2011 15:39 ]
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : cineboy στις 14-02-2011 15:43 ]
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : cineboy στις 14-02-2011 15:47 ]
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : cineboy στις 14-02-2011 15:51 ]