Eχω περάσει από αυτή τη φάση ...και μπορώ να σε καταλάβω!!
Όμως όπως προαναφέρανε και τα υπόλοιπα παιδιά της παρέας μας, 10 χρόνια ενασχόλησης και δεν μπορείς να παίξεις τπτ? Δηλαδή ούτε ένα απλό κομμάτι?
Απλά σκέψου ένα κομμάτι (ξένο ) που σου αρέσει πολύ ...χωρίς αρπίσματα με απλό ρύθμό...μπες στο youtube και βρες ένα βίντεο tutorial που θα σου δώσει το ρυθμό του δεξιού χεριού (όπως πρότεινε και ο χρήστης theskiadopoulos). Με την πρώτη σίγουρα δεν θα το βγάλεις ...θα το κάνεις δεκάδες φορές εξάσκηση...ε δεν μπορεί κάποια στιγμή θα το μάθεις...
Μήπως δεν υπάρχει πολύ θέληση και αγάπη? Μην παρεξηγήσε απλά προσπαθώ να καταλάβω...και να βοηθήσω.
Και εγώ όταν πρωτοξεκίνησα
κιθάρα σχετικά πρόσφατα (2 χρόνια πριν)...πήγαινα σε δάσκαλο ...έκανα νότες ...θεωρία ( τώρα δεν θυμάμαι καθόλου θεωρία) είχα ψιλοαπογοητευτεί και είχα κουραστεί...φαντάσου ήθελα να τα παρατήσω. Από σπόντα βρήκα στο youtube ένα βιντεο tutorial για το "knocking on heavens doors" (G, D, AM DD UUDUDU DDUUDUDU)και έτσι πήΡα τα πάνω μου και συνέχισα.
Δεν ξέρω αν σε βοήθησα ...ίσως να σου να σου φαίνονται και αυτονόητα ...αν χρειαστεις κάτι πάντως εδώ είμαστε :)