Παράθεση:
Το μέλος jorge στις 29-01-2012 στις 18:20 έγραψε
Αυτό γίνεται ήδη, για όσους λογαριασμούς δεν έχουν χρυσές νότες (=δεν έχουν κάποια συνεισφορά). Αλέξη, άσχετο, αλλά θέλω να σου πω οτι εισαι η ευχαριστη εκπληξη των τελευταιων ημερών εδώ μέσα...
|
Συγνωμη τοτε δεν το γνωριζα . Σ ευχαριστω πολυ , αλλα απο ποια αποψη?
suspect το facebook διατηρει τα αρχεια σου και αν διαγραφεις.Eχεις δικιο οτι ειναι το ιδιο πρακτικα με το να σβησεις το περιεχομενο των μηνυματων σου , αυτος ειναι ομως και ο λογος που ο jorge διευκρινιζει οτι κατι τετοιο δεν ειναι και τοσο σωστο (υποθετω οι περισσοτεροι συμφωνουμε με αυτο)Ωστοσο το να απαγορεψεις κατι τετοιο ειναι αδυνατον καθως συνεπαγεται απαγορευση της δυνατοτητας επεξεργασιας της οποιας νομιζω ολοι κανουμε χρηση . Παραδειγματος χαρη πρωτος εγω αναφερω οτι συχνα κανω παμπολλες φορες εδιτ στα ποστ μου για να τα τροποποιησω εχοντας ως γνωμονα να γινει πιο σαφες αυτο που θελω να πω.
Εδω νομικα δεν ξερω τι ισχυει , παντως ειναι βεβαιο πως αν υπαρχει νομος που αντιβαινει σε αυτο ,δεν υπερτερει το κλικαρισμα του κουτιου "ναι αποδεχομαι τους ορους " αλλα ο νομος.Απο περιεργεια και μονο θα προσπαθησω να το κοιταξω.
-----------------
"Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει..."
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : alexis15 στις 30-01-2012 03:14 ]