Θα ηθελα καποιος/καποια που γραφει στιχους να επικοινωνησει μαζι μου.Γραφω δικά μου τραγουδια πιο πολυ μουσική ομως εχω γραψει και στιχους αλλα δεν με γεμιζουν.... Η μουσική που παιζω ειναι εντεχνο/λαικο/ελληνικο ροκ αλλα συνηθως γραφω εντεχνο μπαλαντες τραγουδια.... Οποιος/Οποια μπορει να βοηθησει ευπροσδεκτος...
Ρίξε μια ματιά σ΄αυτό το link... έχουν αναρτήσει στίχους διάφοροι, έχει πολλά θέματα που μπορείς να δεις...πιθανόν να σου ταιριάζει κάτι, οπότε επικοινωνείς μαζί του/της
Καλησπέρα και από μένα.
Εγώ ασχολούμαι με τη σύνθεση μουσικής ερασιτεχνικά εδώ και 4 χρόνια και γράφω μουσική κυρίως για hip hop κομμάτια. Ψάχνω κάποιον που να γράφει στίχους για hip hop για να συνεργαστούμε !!!
Γειά σας παιδια, αν και λίγο αργα το είδα το αρθρο δε πειράζει. Γραφω στίχους για πολλα και διάφορα είδη μουσικής. Γραφω μόνο Ελληνικα κομματα. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει ενα μηνυματακι.
καλησπερα παιδια αν και λιγο αργα θελω να σας πω πως και εγω γραφω στιχους ελληνικους κυριως για λαικα τραγουδια αν καποιος ενδιαφερεται ας επικοινωνησει μαζι μου
γράφω στίχους στο ύφος που περιγράφεις, αν θες επικοινώνησε μαζί μου. Έτοιμα τραγούδια αδημοσίευτα διαθέσιμα αν είναι αυτό το στυλ που ψάχνεις. Καλό υπόλοιπο!
Θα ηθελα καποιος/καποια που γραφει στιχους να επικοινωνησει μαζι μου.Γραφω δικά μου τραγουδια πιο πολυ μουσική ομως εχω γραψει και στιχους αλλα δεν με γεμιζουν.... Η μουσική που παιζω ειναι εντεχνο/λαικο/ελληνικο ροκ αλλα συνηθως γραφω εντεχνο μπαλαντες τραγουδια.... Οποιος/Οποια μπορει να βοηθησει ευπροσδεκτος...
Ευχαριστω
αν ενδιαφερεσαι ακομη για στιχουργο επικοινωνησε μαζι μου στο email (sakis_pap6@hotmail.com).γραφω καθε ειδους ελληνικα.Στειλε μου αν θελεις για παραπανω λεπτομερειες.ευχαριστω.